Libnet.ro
UNICEF

21:45

Al saselea caz de coronovirus in Romania. Un barbat de 71 de ani din Suceava, care a venit din Italia

Hotnews Hotnews,
 Al saselea caz de coronovirus in Romania. Un barbat de 71 de ani din Suceava, care a venit din Italia

Un al saselea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 71 de ani din Suceava. LIVETEXT Coronavirus in Romania. Sase cazuri confirmate, unul vindecat 35 de persoane in carantina, alte peste 10. 000 izolate la domiciliu. continuă pe Hotnews

Al saselea caz de contaminare cu coronavirus in Romania: Un barbat de 71 de ani din Suceava in Romania mai sunt trei pacienti internati in Timisoara si unul la Cluj (VIDEO)

Inca o persoana a fost depistata pozitiv la testul pentru coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre un barbatde 71 de ani din Suceava. in aceasta dupa amiaza, s-a confirmat al.

Al saselea caz pozitiv de coronavirus in Romania. Un barbat de 71 de ani, din Suceava

Un nou caz pozitiv de coronavirus a fost inregistrat in Romania, fiind vorba despre a sasea persoana infectata cu acest nou virus gripal.

UPDATE Al saselea caz de coronavirus in Romania

A fost confirmat un nou caz pozitiv de coronavirus, o persoana de 71 de ani din Suceava. in acest moment in Romania sunt confirmate 6 cazuri de coronavirus, dupa ce cu cateva ore mai devreme fusese confirmat al cincilea caz, un baiat de 16 ani din Timisoara.

A fost confirmat al saselea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost depistat la o persoana de 71 de ani din Suceava, numarul total al celor diagnosticati ajungand astfel la sase.

Pacientul cu coronavirus din Suceava ar fi mers in Italia sa faca chimioterapie. Barbatul s-a intors in tara cu autocarul

Cel de-al saselea pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus este un barbat de 71 de ani, din comuna Malini, judetul Suceava. El ar fi fost in Italia ca sa faca chimioterapie.

Unde a fost gasit mort un adolescent de 14 ani din Vaslui. Politistii l-au cautat 6 zile

Tragedii se intampla in fiecare zi, peste tot in tara si in lume, dar cand vine vorba de astfel de evenimente in care sunt implicati minori, lucrurile sunt si mai dramatice. Unde a fost gasit mort un adolescent de 14 ani din Vaslui Oficiali din cadrul structurilor de politie din judetul Vaslui anuntau luni faptul .

Primul caz de coronavirus in Ucraina. Un barbat care a venit din Italia prin Romania

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus. Ministrul ucrainean al Sanatatii, Ihor Kuzin, a anuntat ca este vorba despre un barbat care a fost spitalizat in Cernauti, dupa ce a venit din Italia si a trecut prin Romania.

O alta SUSPICIUNE de CORONAVIRUS in Romania! Fetita de 5 ANI din Bacau, INTERNATA DE URGENTA

Un alt posibil caz de coronavirus in Romania! Sambata, o fetita de 5 ani a fost internata la sectia de Boli Infectioase Copii a Spitalului Judetean de Urgenta din Bacau. intoarsa recent,.

CORONAVIRUS |Cursuri suspendate in clasa baiatului de 16 ani din Timis, contaminat cu COVID-19

Autoritatile din judetul Timis au luat decizia sistarii cursurilor in clasa adolescentului contaminat cu coronavirus, potrivit unui comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica DSP). Baiatul.

Stirile ProTV: Romania recicleaza doar 14% din deseuri. Ce a gasit Inspectorul PRO in teren

Romania nu si-a respectat angajamentele fata de Uniunea Europeana luate pentru colectarea gunoaielor. Pana in acest moment, statul roman ar fi trebuit sa ajunga la un nivel de reciclare de 50% din deseurile care pot fi refolosite. Or, tara noastra abia prelucreaza de trei ori mai putin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )