Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Trei persoane, dintre care doi copii de 4 si 7 ani, au murit luate de apele unui parau

Adevărul Adevărul,
UPDATE Trei persoane, dintre care doi copii de 4 si 7 ani, au murit luate de apele unui parau

Trei persoane, doi copii si bunica lor, au fost luate marti seara de apele unui parau, in judetul Tulcea. Pompierii cauta in continuare un barbat disparut care era cu cei trei intr-o caruta. continuă pe Adevărul

Sase turisti, intre care doi copii, RATACITI in Muntii Fagaras

Sase persoane, intre care doi copii, s-au ratacit, miercuri, in timp ce coborau de pe Varful Moldoveanu, din masivul Fagaras. Au urcat pe Varful Moldoveanu si doreau sa ajunga la masini, in zona Vale.

Sase turisti, ntre care doi copii, s-au ratacit cnd coborau de pe Vrful Moldoveanu

Sase persoane, intre care doi copii, s-au ratacit, miercuri, in timp ce coborau de pe Varful Moldoveanu, din masivul Fagaras, relateaza Mediafax. Salvamontistii din Nucsoara, judetul Arges, intervin pentru recuperarea acestora.

Tragedie in Tulcea. Trei persoane au murit inecate, iar inca una este data disparuta

Trei persoane, printre care doi minori, au murit, iar o alta este data disparuta, dupa ce au incercat, marti seara, sa traverseze cu o caruta un parau al carui debit a crescut pe fondul unei ploi.

Thailanda: nca doi copii au fost scosi din pestera inundata / Ultimii trei copii urmeaza sa fie salvati n orele urmatoare

Inca doi copii au fost evacuati marti din pestera inundata din Thailanda, anunta autoritatile locale, citate de AFP. in pestera mai raman trei copii, care ar urma sa fie salvati in orele urmatoare.

Tragedie ntr-o familie din Tulcea: Bunicii si cei doi nepoti, victime ale inundatiilor

Trei persoane, printre care doi minori, au murit, iar o alta este data disparuta, dupa ce au incercat, marti seara, sa traverseze cu o caruta un parau al carui debit a crescut pe fondul unei ploi torentiale, relateaza Agerpres.

Durere sfasietoare dupa moartea pilotului Florin Rotaru. Doi copii au ramasi orfani de tata: A decis sa faca sacrificul suprem

Florin Rotaru este pilotul avionului MIG care s-a prabusit la Baza Aeriana 86 Borcea in cursul zilei de sambata. Florin Rotaru era casatorit, iar in urma sa au ramasi orfani de tata doi copii.

Tragedia aviatica de la Borcea a lasat doi copii fara tata. Cineva ii va strange in brate, va plange. Ei nu vor intelege nimic

Tragedia petrecuta sambata la Baza 86 aeriana Borcea a indurerat o tara intreaga. Martor la prabusirea avionului MiG 21 LanceR a fost si Virgil Ene, un asistent medical din Calarasi. Pasionat de zbor, crescut in comuna Borcea de bunicul sau care a fost timp de 40 de ani bucatarul pilotilor de la Baraganu, tanarul a suprins in fotografii momentul tragediei.

Mariana Moncea, judecatoarea care de 7 ani nu reuseste sa rezolve insolventa Realitatea TV, cere apararea reputatiei (VIDEO)

Judecatoarea Mariana Moncea, cea care de sapte ani nu reuseste sa rezolve dosarul insolventei Realitatea Media, cere apararea reputatiei. Moncea a sustinut in plenul CSM ca a fost chiar amenintata pentru a re.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )