Libnet.ro
UNICEF

18:15

UPDATE Ucraina: Cel putin doua persoane ucise intr-o confruntare in apropiere de Slaviansk, separatistii vorbesc de 5 morti

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ucraina: Cel putin doua persoane ucise intr-o confruntare in apropiere de Slaviansk, separatistii vorbesc de 5 morti

Focuri de arma au fost trase, duminica dimineata, in apropierea unui punct de control improvizat ridicat de separatistii pro-rusi langa orasul Slaviansk din estul Ucrainei, cel putin doua persoane fiind ucise. Separatistii au anuntat un bilant mai ridicat al victimelor, de cinci morti, afirmand ca au fost atacati de paramilitarii nationalisti ucraineni, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Ucraina: Cel putin doua persoane ucise intr-o confruntare in apropiere de Slaviansk, separatistii vorbesc de 5 morti/ Separatistii ii cer lui Putin sa intervina

Focuri de arma au fost trase, duminica dimineata, in apropierea unui punct de control improvizat ridicat de separatistii pro-rusi langa orasul Slaviansk din estul Ucrainei, cel putin doua persoane fiind ucise. Separatistii au anuntat un bilant mai ridicat al victimelor, de cinci morti, afirmand ca au fost atacati de paramilitarii nationalisti ucraineni, relateaza Reuters. ---------------Ora 16:32 Separatistii care au preluat controlul asupra orasului Slaviansk ii cer lui Putin sa intervinaOra 15. 30 Separatistii pro-rusi au decretat interdictie de circulatie pe timpul noptiiOra 13. 30 Nationalistii ucraineni neaga ca au avut vreun rol in incident si dau vina pe Rusia.

LIVE TEXT VIDEO Ucraina: Cel putin doua persoane ucise intr-o confruntare in apropiere de Slaviansk, separatistii vorbesc de 5 morti/ Rusia se declara indignata si acuza Pravy Sektor de comiterea atacului, nationalistii ucraineni neaga orice implicare/ S

Focuri de arma au fost trase, duminica dimineata, in apropierea unui punct de control improvizat ridicat de separatistii pro-rusi langa orasul Slaviansk din estul Ucrainei, cel putin doua persoane fiind ucise. Separatistii au anuntat un bilant mai ridicat al victimelor, de cinci morti, afirmand ca au fost atacati de paramilitarii nationalisti ucraineni, relateaza Reuters. ---------------Ora 20:52 Serviciile de Securitate ucrainene sustin ca in spatele confruntarilor de la Slaviansk nu s-a aflat o organizatie ucraineanaOra 20:05 Lavrov: Provocarile din Slaviansk dovedesc faptul ca autoritatile de la Kiev nu sunt dispuse sa dezarmeze extremistii din estOra 18:58 Militantii prorusi sustin ca au luat legatura si discuta cu mediatorii OSCEOra 16:32 Separatistii care au preluat controlul asupra orasului Slaviansk ii cer lui Putin sa intervinaOra 15. 30 Separatistii pro-rusi au decretat interdictie de circulatie pe timpul noptiiOra 13. 30 Nationalistii ucraineni neaga ca au avut vreun rol in incident si dau vina pe RusiaOra 13. 20 Rusia se declara indignata de atacul armat comis in estul UcraineiOra 13. 00 Ministrul ucrainean de Interne merge in estul tarii pentru a inspecta trupele.

UPDATE. Avalansa in Everest: Cel putin noua persoane au murit

O avalansa a provocat moartea a cel putin sase persoane, vineri dimineata, in Everest, probabil serpasi nepalezi care pregateau accesul pe varf cu putin timp inainte de inceputul sezonului de ascensiuni, au anuntat oficialii, citati de AFP, potrivit Mediafax.

Cel putin sase persoane au murit in urma unei avalanse produse in Everest

O avalansa a provocat moartea a cel putin sase persoane, vineri dimineata, in Everest, probabil serpasi nepalezi care pregateau accesul pe varf cu putin timp inainte de inceputul sezonului de ascensiuni, au anuntat oficialii, citati de AFP.

Avalansa in Everest: Cel putin sase persoane au murit

O avalansa a provocat moartea a cel putin sase persoane, vineri dimineata, in Everest, probabil serpasi nepalezi care pregateau accesul pe varf cu putin timp inainte de inceputul sezonului de ascensiuni, au anuntat oficialii, citati de AFP, potrivit Mediafax.

Oameni MOR in Ucraina. Cel putin trei decese in urma confruntarilor de la Mariupol. Reactia autoritatilor de la Kiev

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, citate de Sky News. Fortele speciale Alfa din cadrul.

Ucraina: Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi la Mariupol

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov. Potrivit datelor preliminare, trei atacatori au fost ucisi, 13 raniti si 63 retinuti, a.

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, potrivit Reuters.

Ucraina: Un atac in Slavyanks, soldat cu cel putin patru morti, ameninta armititiul fragil de Paste

Cel putin patru persoane, dintre care trei militanti prorusi, au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slavyansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor pentru jurnalisti, relateaza The Guardian.

Ucraina: Un atac in Slavianks, soldat cu cel putin patru morti, ameninta armistitiul fragil de Paste

Cel putin patru persoane, dintre care trei militanti prorusi, au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slaviansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor pentru jurnalisti, relateaza The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )