Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ucraina: Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi la Mariupol

B1 B1,
Ucraina: Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi la Mariupol

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov. Potrivit datelor preliminare, trei atacatori au fost ucisi, 13 raniti si 63 retinuti, a. continuă pe B1

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, potrivit Reuters.

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi la Mariupol - ministru

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, citate de Sky News, potrivit Mediafax.

Oameni MOR in Ucraina. Cel putin trei decese in urma confruntarilor de la Mariupol. Reactia autoritatilor de la Kiev

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, citate de Sky News. Fortele speciale Alfa din cadrul.

Ministru ucrainean: Trei separatisti prorusi au fost ucisi, 13 raniti si 63 retinuti

Cel putin trei separatisti prorusi au murit in urma confruntarilor de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, au anuntat autoritatile de la Kiev, relateaza Sky News. Ministrul ucrainean de Interne,.

Canada: cinci studenti aflati la o petrecere au fost ucisi cu o arma alba. Agresorul a fost arestat

Cinci studenti au fost ucisi cu o arma alba in timpul unei petreceri organizate in cursul noptii de luni spre marti, la Calgary, in vestul Canadei, iar suspectul a fost arestat, relateaza AFP.

Accident grav in Mexic. Cel putin 36 de oameni au murit dupa ce un autobuz a luat foc

Cel putin 36 de oameni au murit si alti 4 au fost raniti dupa ce un autobuz a luat foc in urma unui accident pe o autostrada din Mexic. Autobuzul s-a lovit de un camion parcat neregulamentar pe sosea dupa care .

Accident grav in Mexic. Cel putin 36 de oameni au murit dupa ce un autobuz a luat foc

Cel putin 36 de oameni au murit si alti 4 au fost raniti dupa ce un autobuz a luat foc in urma unui accident pe o autostrada din Mexic. Autobuzul s-a lovit de un camion parcat neregulamentar pe sosea dupa care .

Elvetia va mentine cel putin un an plafonul impus cursului de schimb

Banca Nationala a Elvetiei SNB) va mentine cel putin inca un an plafonul minim impus cursului de schimb franc/euro, ca sa faca fata presiunilor care pot aparea dintr-o eventuala relaxare cantitativa in zona euro, conform unui sondaj realizat de Bloomberg News in randul economistilor.

LIVE TEXT Criza in UCRAINA: Trei separatisti pro rusi au fost ucisi. Zece rusi acuzati de spionaj au fost retinuti

Fortele speciale Alfa din cadrul Serviciilor speciale ucrainene SBU) au reusit sa opreasca, in noaptea de miercuri spre joi, asaltul asupra unei unitati militare din orasul ucrainean Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti, relateaza agentiile UNIAN si Ukrinform. Situatia din Ucraina este extrem de incordata dupa ce miercuri a avut loc prima ofensiva a armatei ucrainene impotriva separatistilor pro-rusi din sud-estul tarii. ---------------------Ora 12. 27: Fortele ucrainene au retinut zece cetateni rusi acuzati de spionaj - ReutersOra 9:40: Deputatii Partidului Regiunilor din zona Donetk le-au cerut protestatarilor pro-rusi din regiune sa depuna armele si sa paraseasca cladirile administrative ocupate. Ora 8. 45: Ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a declarat intr-un mesaj postat joi pe pagina sa de Facebook ca trei separatisti prorusi au fost ucisi. Ora 07:15 Un raport asupra situatiei din Ucraina provoaca dispute in Consiliul de Securitate al ONURevezi LIVE TEXT principalele evenimente de miercuri din Ucraina.

LIVE TEXT Criza in UCRAINA: Fortele speciale au oprit asaltul separatistilor asupra unitatii militare de la Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti / Trei separatisti pro rusi au fost ucisi

Fortele speciale Alfa din cadrul Serviciilor speciale ucrainene SBU) au reusit sa opreasca, in noaptea de miercuri spre joi, asaltul asupra unei unitati militare din orasul ucrainean Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti, relateaza agentiile UNIAN si Ukrinform. Situatia din Ucraina este extrem de incordata dupa ce miercuri a avut loc prima ofensiva a armatei ucrainene impotriva separatistilor pro-rusi din sud-estul tarii. ---------------------Ora 9:40: Deputatii Partidului Regiunilor din zona Donetk le-au cerut protestatarilor pro-rusi din regiune sa depuna armele si sa paraseasca cladirile administrative ocupate. Ora 8. 45: Ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a declarat intr-un mesaj postat joi pe pagina sa de Facebook ca trei separatisti prorusi au fost ucisi. Ora 07:15 Un raport asupra situatiei din Ucraina provoaca dispute in Consiliul de Securitate al ONURevezi LIVE TEXT principalele evenimente de miercuri din Ucraina.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )