Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ucraina: Un atac in Slavyanks, soldat cu cel putin patru morti, ameninta armititiul fragil de Paste

Adevărul Adevărul,
Ucraina: Un atac in Slavyanks, soldat cu cel putin patru morti, ameninta armititiul fragil de Paste

Cel putin patru persoane, dintre care trei militanti prorusi, au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slavyansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor pentru jurnalisti, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Ucraina: Un atac in Slavianks, soldat cu cel putin patru morti, ameninta armistitiul fragil de Paste

Cel putin patru persoane, dintre care trei militanti prorusi, au fost ucise duminica dimineata intr-un atac armat in apropiere de Slaviansk, in estul Ucrainei, a declarat un reprezentant local al separatistilor pentru jurnalisti, relateaza The Guardian.

ATAC asupra bazei ONU din Sudanul de Sud: Cel putin 58 morti si peste 100 de raniti

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, informeaza.

Cel putin sase morti in urma unei avalanse in Everest

Cel putin sase persoane au murit vineri, in Everest, dupa o avalansa, anunta Mediafax. Patru dintre cadavre au fost deja recuperate si se incearca extragerea altor doua, blocate in zapada. Numerosi.

Cel putin noua morti in urma unei avalanse in Everest

Cel putin noua persoane au murit vineri, in Everest, dupa o avalansa, anunta Mediafax. Cadavrele au fost recuperate din zapada, iar pe langa cei morti, cinci dintre supravietuitori au fost salvati. Nu.

Cel putin 12 morti in urma unei avalanse in Everest

Cel putin 12 persoane au murit vineri, in Everest, dupa o avalansa, anunta Mediafax. Cadavrele au fost recuperate din zapada, iar pe langa cei morti, cinci dintre supravietuitori au fost salvati.

Sudanul de Sud: Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra unei baze ONU. Traian Basescu: Un act de o gravitate extraordinara

Cel putin 58 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite, joi, in urma unui atac asupra unei baze a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) din Sudanul de Sud, in care mii de civili s-au refugiat, a anuntat vineri ONU, prezentand un nou bilant, transmite AFP.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili, a anuntat, vineri, ONU, intr-un comunicat, relateaza AFP.

Cel putin 58 de morti si peste 100 de raniti intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud

Cel putin 58 de persoane au fost ucise si peste 100 ranite intr-un atac asupra bazei ONU din Sudanul de Sud, unde s-au refugiat mii de civili. Atacul a avut loc in orasul Bor, din estul tarii, controlat de.

Cel putin 30 de membri Al-Qaida au fost ucisi, intr-un atac cu avion fara pilot

Cel putin 30 de presupusi membri Al-Qaida au fost ucisi, iar multi altii au fost raniti intr-un atac cu un avion fara pilot, in sudul Yemenului, potrivit unui bilant prezentat de catre un reprezentant.

Oameni MOR in Ucraina. Cel putin trei decese in urma confruntarilor de la Mariupol. Reactia autoritatilor de la Kiev

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, citate de Sky News. Fortele speciale Alfa din cadrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )