Libnet.ro
UNICEF

20:46

UPDATE. VIDEO. Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

Atat timp cat Antonescu conduce PNL, este imposibil de imaginat o colaborare

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, ieri, ca, atat timp cat Crin Antonescu conduce PNL, este imposibil de imaginat o colaborare, adaugand ca o motiune de cenzura impotriva unui guvern care face rau romanilor trebuie sa adune pe oricine, transmit surse din presa.

Predoiu, despre o posibila motiune de cenzura initiata de PNL: Este caraghios si hilar. Antonescu si echipa sa au profitat de guvernare si acum vor sa profite de opozitie

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, duminica, ca atat timp cat Crin Antonescu conduce PNL este imposibil de imaginat o colaborare, aratand insa ca o motiune de cenzura impotriva unui.

Crin Antonescu: Decizia ruperii USL nu a fost emotionala si este ireversibila

Decizia PNL de a iesi de la guvernare si de a rupe protocolul USL nu a fost una emotionala, a declarat, miercuri, liderul liberalilor, Crin Antonescu, acesta adaugand ca hotararea luata marti este.

Senatorul Sorin Iliesiu, exclus recent din PNL, este dorit in PSD

SenatorulSorin Iliesiu, exclus marti din PNL, este binevenit in randurile social democratilor, a declarat, miercuri, presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea. Mai vedem. Eu imi doresc sa ramana in USL.

Crin Antonescu: ii cer lui Ponta sa ia act de decizia ireversibila a PNL. Este o degradare sa incerce in continuare tratative

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a solicitat, miercuri, premierului Victor Ponta sa ia act de decizia ireversibila a liberalilor cu privire la ruperea USL. Antonescu crede ca orice incercare de continuare a.

UPDATE. VIDEO. Sarbu: Antonescu traieste in alta lume.

UPDATE: Presedintele PNL, Crin Antonescu, traieste in alta lume atunci cand afirma ca PNL va sta in opozitie doar doua saptamani, a declarat marti liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, anunta Mediafax. Nu vreau sa il jignesc, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cred ca traieste in alta lume, a spus Ilie Sarbu. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat joi seara PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru .

UPDATE. VIDEO. Tariceanu si-a dat demisia din PNL. ...

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a confirmat faptul ca si-a prezentat demisia din PNL, mentionand ca in cursul diminetii i-a telefonat presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa accepte reluarea discutiilor cu premierul, in sensul continuarii USL, raspunsul acestuia fiind negativ. El a precizat ca a avut o discutie in cursul diminetii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, legat de continuarea negocierilor din USL pentru a se ajunge la un comun acord, conform Mediafax. De dimineata i-am dat un .

UPDATE. VIDEO. Ponta: Termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie. ...

UPDATE: Surse PSD au declarat, pentru Mediafax, ca formula noului Guvern, format de USD dupa retragerea PNL, va ajunge in Parlament in 4 martie. --- Premierul Victor Ponta le-a cerut, din nou, liberalilor, sa pastreze guvernarea si a dat asigurari ca senatorii USD nu vor sprijini inlaturarea lui Crin Antonescu de la Senat. El a precizat ca termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI. // Facem apel .

VIDEO. Sarbu: Asteptam decizia PNL si vorbim cu UDMR.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca social - democratii au majoritate si singuri si ca au semnat un protocol cu UDMR. Citeste si: Delegatia Permanenta PNL decide, marti seara, daca liberalii se retrag de la guvernare Am spus ca daca domnul Crin Antonescu doreste, ca depinde de dansul, mereu am tratat lucrurile astea cu seriozitate. Noi nu am venit sa amenintam. Daca el ne ameninta, sigur, o luam ca atare. Depinde de domnul Antonescu, ca acum nu mai vrea nimic. Sunt .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )