Libnet.ro
UNICEF

16:45

UPDATE Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra. 400 de turisti, blocati la Ranca

Adevărul Adevărul,
UPDATE Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Trei trenuri Regio au fost anulate. continuă pe Adevărul

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti, doua drumuri nationale si porturile de la Marea Neagra

Zapada si viscolul care s-au abatut asupra Romaniei in ultimele ore au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate. Doua trenuri Regio stationeaza in gari.

Viscolul inchide Autostrada Bucuresti - Pitesti si doua drumuri nationale. 400 de turisti, blocati la Ranca

Zapada si viscolul au pus stapanire pe drumurile din tara. Autoritatile au inchis Autostrada Bucuresti Pitesti A1), dar si mai multe drumuri nationale. De asemenea, porturile de la Marea Neagra au fost inchise, iar doua curse aeriene au fost anulate.

UPDATE Cod portocaliu de ninsori si viscol: Circulatia pe patru drumuri nationale, inchisa. Zboruri si trenuri anulate

Circulatia pe patru drumuri nationale este intrerupta, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo. Circulatia pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti a fost redeschisa. Trei trenuri de calatori care circulau intre Bucuresti Obor si Constanta, respectiv intre Bucuresti Obor si Fetesti, au fost anulate, din cauza viscolului. De asemenea, mai multe zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute. Totodata, toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic. Pe a afla situatia actualizata a drumurilor afectate de conditiile meteo puteti consulta pagina speciala a CNADNR.

Cod portocaliu de ninsori si viscol: Circulatie inchisa pe A1 Bucuresti - Pitesti, pe A2 intre Lehliu si Drajna si pe DN 22, intre Ramnicu Sarat si Baile

Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea fiind redusa la sub 20 de metri, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. De asemenea, circulatia pe drumul national 22, intre localitatile Ramnicu Sarat si localitatea Baile a fost inchisa, sambata dimineata, de catre politisti, din cauza viscolului puternic care troieneste zapada, masura fiind luata dupa verificarea tronsonului astfel incat sa nu fie autovehicule blocate. Totodata, toate porturile din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic. UPDATE: Circulatia pe A2, inchisa temporar intre Lehliu si Drajna, pe sensul spre Constanta, din cauza unui accident.

Primele semne ale viscolului: circulatia pe A1 Bucuresti - Pitesti, inchisa

Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea fiind redusa la sub 20 de metri, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Carambol pe Autostrada Bucuresti-Pitesti: peste 10 autovehicule implicate. Zeci de masini sunt blocate pe autostrada

Zece autovehicule - opt autoturisme si doua TIR-uri - au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier produs pe autostrada A1, doua persoane fiind ranite si preluate de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanta si SMURD, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )