Libnet.ro
UNICEF

07:30

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia

Antena3 Antena3,
Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia

Zeci de probe care demonstreaza ca dosarul Telepatia este fabricat vor putea fi gasite pe o pagina speciala a site-ului Antena 3. Pe site puteti gasi dovezi ca prejudiciul a fost facut din pix, precum. continuă pe Antena3

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Judecatorii delibereaza pe cererile avocatilor

UPDATE 18:15 - in cadrul emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, Sorin Rosca Stanescu a comparat dosarul Telepatia cu un alt caz celebru si controversat, dosarul Nastase. UPDATE 18:00 - Sedinta de judecata.

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Judecatorii au respins cererea de recuzare inaintata de avocatul Mateut

UPDATE 21:52 - incep dezbaterile in sala de judecata. UPDATE 21:50 - Judecatorii au respins ca inadmisibila cererea de recuzare. UPDATE 21:38 - Sedinta de judecata a fost suspendata din nou.

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Judecatorii au respins audierea lui Traian Basescu si sesizarea Curtii Europene de Justitie

UPDATE 20:54 - Un avocat cere un nou termen pentru concluzii finale, chiar daca acel termen ar fi maine. UPDATE 20:52 - Judecatorii au admis depunerea la dosar a unor inscrisuri in care se arata ca banii nu au.

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Judecatorii au respins audierea lui Traian Basescu

UPDATE 19:47 - Judecatorii au respins efectuarea unei expertize contabile. UPDATE 19:45 - Invitat la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, analistul Bogdan Chirieac a sustinut ca judecarea acestei cauze ar.

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Procurorul solicita respingerea tuturor cererilor facute de avocatii apararii

UPDATE 17:50 - Procurorul a cerut sa se respinga si solicitarea cu privire la testul poligraf, urmand ca instanta sa se pronunte pe vinovatia sau nevinovatia inculpatilor doar pe baza probelor depuse la.

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Maria Vasii solicita suspendarea judecarii cauzei si sesizarea Curtii Europene de Justitie

UPDATE 15:45 - Sedinta a fost suspendata. Urmeaza o pauza de 15 minute. UPDATE 15: 35 - Avocatul Maria Vasii solicita suspendarea judecarii cauzei si sesizarea Curtii Europene de Justitie de la Luxemburg.

Urmariti pe Antena3.ro desfasurarea procesului in dosarul Telepatia. Dan Voiculescu: Fiecare zi e importanta in viata mea, nu cred ca asta e deosebita

UPDATE 11:45 - Sorin Pantis vorbeste in instanta despre contractele de ipoteca si de inchiriere a terenurilor. UPDATE 11:40 - Completul de judecata a intrat in sala. Alaturi de Gheorghita Mateut, Dan.

Dan Voiculescu explica ERORILE din dosarul Telepatia

Dan Voiculescu a explicat, sambata, erorile din dosarul Telepatia, dupa ce ziarul Gandul a publicat ieri un articol in care reluau acuzatiile aberante din rechizitoriul TELEPATIA acuzatii preluate fara.

Dacian Ciolos ar putea fi audiat in dosarul Telepatia

Comisarul European pentru Agricultura, Dacian Ciolos, ar putea fi audiat in dosarul Telepatia. Acesta trebuie sa explice de ce a acceptat ca Ministerul Agriculturii sa devina parte civila in dosar, la.

Grupul de Investigatii Politice publica date care demonstreaza ca dosarul Telepatia este fabricat

Grupul de Investigatii Politice publica o serie de analize care demonstreaza ca Dosarul Telepatia este o facatura. Procurorii DNA sustin ca a fost incalcata o lege din viitor, confunda semestrul cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )