Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe urmele Elenei Udrea: Cinci parlamentari PDL se inscriu in Partidul Miscarea Populara

B1 B1,
Pe urmele Elenei Udrea: Cinci parlamentari PDL se inscriu in Partidul Miscarea Populara

Cinci parlamentari PDL au decis sa paraseasca partidul, urmand sa se inscrie, la fel ca si deputatul Elena Udrea, in Partidul Miscarea Populara. Potrivit unor surse citate de Mediafax, cei cinci parlamentari. continuă pe B1

UPDATE Noua parlamentari PDL se inscriu in Partidul Miscarea Populara

Cinci parlamentari PDL, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin, se inscriu in Partidul Miscarea Populara, au declarat, pentru Mediafax, surse politice, decizia acestora fiind luata dupa ce Elena Udrea a hotarat sa intre in Partidul Miscarea Populara PMP).

Alti cinci parlamentari PDL se inscriu in PMP - surse.

Cinci parlamentari PDL urmeaza sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara, au declarat, pentru Mediafax, surse politice. Cei cinci parlamentari sunt: Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin. Decizia lor a fost luata dupa ce Elena Udrea a hotarat sa intre in PMP. Intrarea Elenei Udrea in Partidul Miscarea Populara a fost anuntata oficial, joi, presedintele PMP, Eugen Tomac, spunand ca aceasta este unul dintre cei mai puternici oameni politici din .

Cinci parlamentari PDL se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara

Doi senatori si trei deputati PDL renunta la partidul pe listele caruia au intrat in Parlament si devin membri ai Partidului Miscarea Populara PMP), potrivit surselor de presa.

Dupa Elena Udrea, sirul demisiilor din PDL continua cu alti cinci parlamentari

Dupa demisia deputatului Elena Udrea din PDL, alti cinci parlamentari au parasit partidul pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara PMP).

Sirul demisiilor din PDL continua cu alti cinci parlamentari

Dupa demisia deputatului Elena Udrea din PDL, alti cinci parlamentari au parasit partidul pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara PMP).

Cincisprezece parlamentari PDL s-au inscris in Partidul Miscarea Populara

Presedintele Partidului Miscarea Populara a anuntat, vineri, inscrierea in partid a altor 11 parlamentari, dupa ce alti patru s-au inscris joi seara. Dupa plecarea Elenei Udrea din PDL si inscrierea sa in.

PDL: Luam act de demisia Elenei Udrea si de refuzul sau de a avea o discutie deschisa

PDL precizeaza ca ia act de demisia Elenei Udrea din partid si de refuzul acesteia de a avea o discutie deschisa cu conducerea formatiunii din care a facut parte. Doamna deputat Elena Udrea a fost invitata.

PDL: Luam act de demisia Elenei Udrea

PDL a precizat ieri ca a luat act de demisia Elenei Udrea din partid si de refuzul acesteia de a avea o discutie deschisa cu conducerea formatiunii din care a facut parte.

Intrarea Elenei Udrea in Miscarea Populara, anuntata oficial

Update 19. 10 - Intrarea Elenei Udrea in Partidul Miscarea Populara a fost anuntata oficial, joi, presedintele PMP, Eugen Tomac, spunand ca aceasta este unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele.

Elena Udrea a parasit PDL.

Parlamentarul Elena Udrea a demisionat din Partidul Democrat Liberal, potrivit unor surse politice citate de B1TV. Aceleasi surse sustin ca Udrea ar putea trece la partidul Miscarea Populara, care a primit ieri sentinta de infiintare. Reamintim ca, in urma cu doua zile, opt consilieri prezidentiali au demisionat de la Cotroceni pentru a se inscrie in noul partid. Elena Udrea a pierdut, in urma cu aproape un an, alegerile pentru presedintia PDL, in favoarea lui Vasile Blaga. Disputele dintre .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )