Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cinci parlamentari PDL se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cinci parlamentari PDL se vor inscrie in Partidul Miscarea Populara

Doi senatori si trei deputati PDL renunta la partidul pe listele caruia au intrat in Parlament si devin membri ai Partidului Miscarea Populara PMP), potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Alti cinci parlamentari PDL se inscriu in PMP - surse.

Cinci parlamentari PDL urmeaza sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara, au declarat, pentru Mediafax, surse politice. Cei cinci parlamentari sunt: Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin. Decizia lor a fost luata dupa ce Elena Udrea a hotarat sa intre in PMP. Intrarea Elenei Udrea in Partidul Miscarea Populara a fost anuntata oficial, joi, presedintele PMP, Eugen Tomac, spunand ca aceasta este unul dintre cei mai puternici oameni politici din .

Cristian Preda (PDL) se inscrie in Partidul Miscarea Populara

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anuntat, ieri seara, la un post de televiziune, ca se inscrie in Partidul Miscarea Populara PMP), avand ca principal obiectiv afilierea PMP la Partidul Popular European PPE), prin obtinerea unui scor cat mai bun la alegerile pentru Parlamentul European.

Pe urmele Elenei Udrea: Cinci parlamentari PDL se inscriu in Partidul Miscarea Populara

Cinci parlamentari PDL au decis sa paraseasca partidul, urmand sa se inscrie, la fel ca si deputatul Elena Udrea, in Partidul Miscarea Populara. Potrivit unor surse citate de Mediafax, cei cinci parlamentari.

UPDATE Noua parlamentari PDL se inscriu in Partidul Miscarea Populara

Cinci parlamentari PDL, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin, se inscriu in Partidul Miscarea Populara, au declarat, pentru Mediafax, surse politice, decizia acestora fiind luata dupa ce Elena Udrea a hotarat sa intre in Partidul Miscarea Populara PMP).

Alti 11 parlamentari si-au anuntat inscrierea in Partidul Miscarea Populara

Presedintele Partidului Miscarea Populara a anuntat, vineri, inscrierea in partid a altor 11 parlamentari. Dupa plecarea Elenei Udrea din PDL si inscrierea sa in Partidul Miscarea Populara, 11 parlamentari.

Deputatul de Vrancea Florin Secara o urmeaza pe Elena Udrea in Partidul Miscarea Populara

Acesta ne-a precizat ca urmeaza sa se inscrie in Partidul Miscarea Populara in cel mai scurt timp. Acesta este asteptat cu bratele deschise in filiala Vrancea a PMP.

Funeriu confirma inscrierea in Partidul Miscarea Populara si spune ca va candida la europarlamentare

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a confirmat, intr-o postare pe o retea de socializare, ca se va inscrie in Partidul Miscarea Populara, dupa ce a fost eliberat din functia de la Cotroceni. A fost.

Elena Udrea merge la Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea, care a instiintat joi conducerea PDL ca demisioneaza din partid, va merge la Partidul Miscarea Populara, au declarat surse politice, potrivit Mediafax .

Cincisprezece parlamentari PDL s-au inscris in Partidul Miscarea Populara

Presedintele Partidului Miscarea Populara a anuntat, vineri, inscrierea in partid a altor 11 parlamentari, dupa ce alti patru s-au inscris joi seara. Dupa plecarea Elenei Udrea din PDL si inscrierea sa in.

Tomac: Partidul Miscarea Populara are acum 15 parlamentari

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, astazi, la Sighisoara, ca formatiunea sa are acum 15 parlamentari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )