Libnet.ro
UNICEF

12:45

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si politisti inarmati

Adevărul Adevărul,
O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

GALA GOPO 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor in rol principal, Ofelia Popii - cea mai buna actrita in rol principal, Nae Caranfil - cea mai buna regie

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB). Florin Piersic Jr. a obtinut premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul Q. , potrivit Mediafax. Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Nae Caranfil a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul Closer to the Moon.

Nava Costa Concordia era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia pentru a transporta droguri

Nava de croaziera Costa Concordia, care s-a scufundat in ianuarie 2012 cu peste 4. 200 persoane la bord, era folosita de cel mai temut sindicat al crimei din Italia, Ndrangheta, pentru a transporta cocaina adusa in.

Cel mai bun trimestru din ultimii sase ani pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, urmand sa incheie astazi cel mai bun trimestru din 2009 pana in prezent, pe fondul optimismului legat de masurile de stimulare pe care vor continua sa le ia bancile centrale in vederea sustinerii economiei.

Fitch: Revenirea crizei in zona euro - cel mai mare risc pentru economia globala

Revenirea crizei in zona euro reprezinta cel mai mare risc la adresa economiei globale, avertizeaza agentia de evaluare financiara Fitch Ratings, in urma unui sondaj realizat pe un esantion de 350 de investitori, la evenimente din Hong Kong si Singapore.

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil, cel mai bun film

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, relateaza Mediafax. De asemenea, filmul lui Nae Caranfil a mai obtinut si rofeele pentru cel mai bun scenariu si pentru cel mai bun regizor.

Cel mai greu test de logica din lume

Cel mai greu test de logica din lume. Sudoku este printre cele mai jucate si dificile puzzle-uri din lume, iar cel creat in 2012 de un matematician finlandez pare a fi cel mai greu sudoku existent si la ora actuala.

FOTOGALERIE Range Rover SVAutobiography, cel mai luxos Range Rover, debuteaza la New York si costa peste 200.000 Euro

Cel mai luxos si mai puternic Range Rover construit vreodata, modelul Range Rover SVAutobiography, vine cu vopsea in doua tonuri si cel mai puternic motor pus vreodata pe un model al marcii. Masina este construita de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations si isi face debutul mondial la Salonul Auto de la New York 3-12 aprilie).

GALA PREMIILOR GOPO 2015: Closer to the Moon, desemnat cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB),.

HTC One E9+ este cel mai nou telefon al taiwanezilor: Are un ecran mai bun ca One M9

Taiwanezii de la HTC au anuntat One E9+, cel mai nou phablet al lor cu un ecran mai bun decat cel gasit pe flagship-ul One M9. HTC ataca din nou sectorul phablet-urilor si scoate pe piata modelul One E9+. Acesta beneficiaza de un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie QHD de 2. 560 x 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )