Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai bun trimestru din ultimii sase ani pentru bursele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai bun trimestru din ultimii sase ani pentru bursele europene

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, urmand sa incheie astazi cel mai bun trimestru din 2009 pana in prezent, pe fondul optimismului legat de masurile de stimulare pe care vor continua sa le ia bancile centrale in vederea sustinerii economiei. continuă pe Ziarul Bursa

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume in 2015, in cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanta Skytrax si ale carui rezultate au fost publicate in luna martie. Este al .

Simona Halep o invinge pe Flavia Pennetta si e in sferturi la Miami dupa cel mai bun meci din 2015

Reactie de mare campioana din partea Simonei Halep, jucatoare care pierduse toate cele trei dispute anterioare cu Flavia Pennetta. De aceasta data, campioana noastra a ridicat nivelul jocului la un nivel irespirabil pentru Pennetta, jucatoare care la Indian Wells reusea sa o elimine pe Maria Sharapova apeland la ceea ce am numit atunci terapie prin plans. Urmatoarea adversara este Sloane Stephens, iar daca trece de aceasta va juca in semifinale cu invingatoarea dintre Serena Williams si Sabine Lisicki.

Becali, inainte de a se intoarce in puscarie: Temnita este cel mai bun lucru din viata mea

Gigi Becali se intoarce astazi la penitenciarul Poarta Alba dupa ce a petrecut cinci zile in libertate. Mi-e rusine de ce faceam. Nu sunt mandru de ceea ce faceam. Nu stiam sa ma rog daca nu treceam.

Turcia se confrunta cu cea mai mare pana de curent din ultimii 15 ani

Cea mai mare pana de electricitate din ultimii 15 ani din Turcia a afectat, marti, mai mai multe orase si provincii, inclusiv capitala Ankara si cel mai mare oras al tarii, Istanbul, unde circulatia metroului a.

GALA GOPO 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor in rol principal, Ofelia Popii - cea mai buna actrita in rol principal, Nae Caranfil - cea mai buna regie

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB). Florin Piersic Jr. a obtinut premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul Q. , potrivit Mediafax. Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Nae Caranfil a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul Closer to the Moon.

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil, cel mai bun film

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, relateaza Mediafax. De asemenea, filmul lui Nae Caranfil a mai obtinut si rofeele pentru cel mai bun scenariu si pentru cel mai bun regizor.

GALA PREMIILOR GOPO 2015: Closer to the Moon, desemnat cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB),.

Presedintele Iohannis: Independenta energetica, cel mai bun mijloc de aparare si prevenire a vulnerabilitatilor

Independenta energetica e cel mai bun mijloc de aparare si prevenire a vulnerabilitatilor, in contextul evolutiilor din vecinatatea estica, a declarat presedintele Klaus Iohannis. Romania sustine ferm.

O vacanta doar pentru curajosi: cel mai violent oras din lume face turism extrem cu autocarul blindat si sase politisti inarmati

Plictisiti de plimbari linistite in capitalele civilizate? Atunci puteti face o plimbare extrema in cel mai periculos oras din lume. Karachi, cel mai mare oras din Pakistan, ofera tururi cu un autocar blindat, pazit de sase soldati inarmati, scrie The.

Romgaz, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat o apreciere de 3,60%, in perioada 20-27 martie 2014, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri, care s-a apreciat cu 1,13%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )