Libnet.ro
UNICEF

06:15

GALA PREMIILOR GOPO 2015: Closer to the Moon, desemnat cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Antena3 Antena3,
GALA PREMIILOR GOPO 2015: Closer to the Moon, desemnat cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB),. continuă pe Antena3

GALA GOPO 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil - cel mai bun film, Florin Piersic Jr. - cel mai bun actor in rol principal, Ofelia Popii - cea mai buna actrita in rol principal, Nae Caranfil - cea mai buna regie

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB). Florin Piersic Jr. a obtinut premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru partitura Alecu Voican din filmul Q. , potrivit Mediafax. Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. Nae Caranfil a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul Closer to the Moon.

Premiile Gopo 2015: Closer to the Moon, de Nae Caranfil, cel mai bun film

Closer to the Moon, de Nae Caranfil, a primit premiul pentru cel mai bun film, la cea de-a noua editie a galei Gopo, relateaza Mediafax. De asemenea, filmul lui Nae Caranfil a mai obtinut si rofeele pentru cel mai bun scenariu si pentru cel mai bun regizor.

Eveniment de exceptie la Hard Rock Cafe-Gala Premiilor de jazz

Gala Premiilor de Jazz. Ajunsa la a XIII-a editie isi propune, ca de fiecare data, sa evidentieze si sa premieze cele mai reusite performante din acest domeniu pentru anul precedent. Evenimentul va avea loc duminica, 5 aprilie 2015, de la ora 18:30 la Hard Rock Cafe. Gala Premiilor de Jazz-Premiile MUZZA, va aduce in fata publicului nume marcante ale jazz-ului romanesc si international, printre care: renumitul Grup BALAKO aplaudat in ultimii doi ani pe mari scene ale lumii printre care Montreux 2013, North Sea Haga 2014 si Budapesta Rock 2014), binecunoscutul cantautor Alexandru Andries, experimentatul grup de jazz-rock BASORELIEF, pianistul multipremiat national si international Sorin Zlat, revelatia vocala Mihaela Alexa, rafinatul Trio Moonlight Shadow, rebelul saxofonist Edi Jak Neumann si virtuozul chitarist de blues Alex Musat cu al sau Band.

Interstellar, marele castigator la gala Empire Awards 2015

Filmul Interstellar: Calatorind prin univers/ Interstellar a fost desemnat castigator la gala Empire Awards 2015. La gala organizata la Londra aceasta pelicula regizata de Christopher Nolan a castigat trei.

Filmul Interstellar, marele invingator la gala Empire Awards 2015. Ce filme a surclasat

Lungmetrajul SF Interstellar: Calatorind prin univers/ Interstellar a fost marele invingator la gala Empire Awards 2015, organizata duminica seara, la Londra, unde aceasta pelicula regizata de Christopher Nolan a castigat trei trofee importante.

Premiile Gopo la TVR

Pentru cinefilii care nu pot participa ei insisi la omagierea actorilor si creatorilor de film ce are loc azi la teatrul National, in aceasta seara, locul consacrat teatrului TV pe TVR 2 este luat de transmisiunea in direct a sarbatorii industriei filmului romanesc Gala Premiilor Gopo.

Premiile Gopo 2015: Ofelia Popii si Florin Piersic Jr., premii cea mai puna actrita si cel mai bun actor

Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru interpretarea din filmul Q. D, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB), informeaza Mediafax.

Premiile Gopo 2015: Ofelia Popii si Florin Piersic Jr., premii pentru cea mai buna actrita si cel mai bun actor

Ofelia Popii a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru interpretarea din filmul Q. D, la cea de-a noua editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti TNB), informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )