Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vacaroiu: Pe achizitii se FURA prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei.

România Liberă România Liberă,
Vacaroiu: Pe achizitii se FURA prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei.

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a declarat, marti, la Clubul de la Bucuresti, ca pe domeniul achizitiilor se fura prea mult, el adaugand ca anii care urmeaza, respectiv 2013 si 2014, vor fi cei mai grei pentru Romania, potrivit Mediafax. Pe domeniul achizitiilor situatia este grea si Curtea de Conturi este extrem de exigenta si dura, incepand de acum, pentru ca, dupa toate calculele mele, se fura prea mult, a spus Vacaroiu. El a mentionat ca este nevoie de o autonomie si . continuă pe România Liberă

Nicolae Vacaroiu: In tara noastra se fura prea mult. 2013-2014 vor fi cei mai grei ani ai Romaniei

Anii care urmeaza vor fi unii dintre cei mai grei pentru Romania, din foarte multe considerente, iar in acelasi timp in tara noastra se fura prea mult, a declarat marti presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, cu prilejul reuniunii Clubului de la Bucuresti, relateaza Agerpres.

Nicolae Vacaroiu: in domeniul achizitiilor se fura prea mult, 2013 si 2014 vor fi cei mai grei ani

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a afirmat, marti, la Clubul de la Bucuresti, ca in domeniul achizitiilor se fura prea mult, iar 2013 si 2014, vor fi cei mai grei ani pentru Romania,.

Mananci prea mult atunci cand iei masa in oras? Sfaturi care te ajuta sa faci alegeri sanatoase

Cand comanzi la un fast food auzi cel mai des intrebarea 'doriti o portie mare?'. Uneori e descurajant, mai ales daca vrei sa slabesti, insa indiferent de locul in care te gasesti, pe drum, la aeroport, langa serviciu sau pe langa casa, exista alegeri sanatoase pe care le poti face. Majoritatea localurilor au salata, carne de pui la gratar sau supa care iti vor satiface foamea, fara exces de calorii. Expertii ofera urmatoarele sfaturi pentru a te ajuta sa alegi alimentele cele mai nutritive si mai sanatoase atunci cand nu mananci acasa:.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )