Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de doar 10% impotriva variantei sud-africane a coronavirusului - studiu

Hotnews Hotnews,
 Vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de doar 10% impotriva variantei sud-africane a coronavirusului - studiu

Vaccinul AstraZenecaOxford ofera o protectie mai mica de 10% impotriva variantei coronavirusului identificate pentru prima data in Africa de Sud, sugereaza cercetatorii, dupa un test clinic la scara mica vizand protectia fata de formele de boala moderate si usoare, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Vaccinul AstraZeneca are o eficacitate de doar 10% impotriva variantei sud-africane a coronavirusului

Apar noi date ingrijoratoare despre eficienta vaccinului AstraZeneca impotriva noii tulpini de COVID-19. Potrivit unui studiu, acesta ar avea o eficienta de doar 10% impotriva noii tulpini de COVID-19,.

Africa de Sud isi suspenda imunizarea impotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca

Africa de Sud si-a suspendat temporar programul de vaccinare impotriva COVID-19 - care urma sa inceapa in urmatoarele zile - cu un milion de vaccinuri dezvoltate de Oxford si AstraZeneca, in urma unui studiu care arata ca acesta are o eficienta limitata impotriva variantei sud-africane a SARS-CoV-2, relateaza AFP.

Vaccinul AstraZeneca. Pentru ce grupa de varsta este recomandata administrarea vaccinului in Romania

In Romania incepe in cateva zile imunizarea cu al treilea ser aprobat in Uniunea Europeana de la AstraZeneca, un vaccin pe baza de virus viu, asadar diferit fata de cele de la Prizer si Moderna. in tara noastra, pentru moment, va fi administrat numai persoanelor pana in 55 de ani. Primul vaccin facut din virus .

Din 15 februarie in Romania incepe vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Vor fi deschise 180 de noi cabinete de vaccinare - HARTA

Din 15 februarie, in Romania va incepe vaccinarea populatiei cu vaccinul AstraZeneca, recomandat persoanelor intre 18 si 55 de ani, urmand sa fie deschise 180 de noi cabinete de vaccinare, a anuntat luni Comitetul de coordonare a vaccinarii.

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

Prima transa din vaccinul AstraZeneca ajunge duminica in tara. in februarie, Romania asteapta cel putin 600.000 de doze din serul produs de britanici

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca 81. 600 doze de vaccin AstraZeneca ajung, duminica dimineata, la Institutul National Cantacuzino. Premierul Florin Citu spune ca in luna februarie vor sosi in Romania cel putin 600. 000 de doze de vaccin de la AstraZeneca, astfel incat vaccinarea persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani va debuta pe 10 februarie.

Vaccinul AstraZeneca este mai putin eficient contra tulpinii sud-africane - studiu

Compania britanica AstraZeneca a spus sambata ca vaccinul sau, dezvoltat impreuna cu Universitatea Oxford, pare sa ofere o protectie limitata impotriva formelor medii de Covid-19 provocate de tulpina sud-africana a noului coronavirus, potrivit datelor preliminare ale unui test clinic, transmite Reuters.

CNCAV: Vaccinul AstraZeneca a ajuns in Romania

Transportul de vaccin AstraZeneca a ajuns astazi, in Romania, urmand ca cele 81. 600 de doze sa fie duse la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV).

Vaccinul AstraZeneca a intrat in Romania. Peste 80.000 de doze ajung duminica dimineata la Institutul Cantacuzino

Peste 80. 000 doze de vaccin AstraZeneca ajung duminica dimineata, la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino. Dozele vor fi depozitate la Centrul National de Stocare, iar in perioada urmatoare vor fi distribuite in centrele regionale existente la nivel national, a adaugat sursa citata.

Vaccinul AstraZeneca a ajuns sambata in Romania

O masina care transporta lotul de 81. 600 de doze vaccin AstraZeneca a intrat in Romania sambata la pranz prin Vama Nadlac II, a informat ISU Arad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )