Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vaccinul AstraZeneca ofera un raspuns imun bun inclusiv la persoanele varstnice - transmit autoritatile din Marea Britanie dupa recomandarea de varsta facuta de Germania

Hotnews Hotnews,
 Vaccinul AstraZeneca ofera un raspuns imun bun inclusiv la persoanele varstnice - transmit autoritatile din Marea Britanie dupa recomandarea de varsta facuta de Germania

Vaccinul anti-Covid-19 produs de compania AstraZeneca ofera un raspuns imun bun in cazul persoanelor varstnice, desi in prezent exista putine date despre nivelul precis al protectiei, a declarat joi Public Health England, dupa ce Comisia germana de vaccinare a recomandat ca acest vaccin sa fie administrat numai persoanelor sub 65 de ani, intrucat datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca la persoanele varstnice sunt deocamdata insuficiente. continuă pe Hotnews

Specialistii germani nu recomanda vaccinul AstraZeneca persoanelor cu varsta peste 65 de ani

Comisiade vaccinare din Germania a precizat joi ca recomanda ca vaccinul dezvoltat de AstraZeneca sa fie autorizat doar pentru persoanele care au intre 18 si 64 de ani, potrivitThe Guardian. intr-un proiect.

Cat de eficient este vaccinul AstraZeneca, de fapt. Germanii au facut anuntul crunt

Cel mai nou vaccin anti-covid, produsul celor de la AstraZeneca, a primit deja evaluarea in privinta eficacitatii. Nemtii sunt primiibeneficiari care au decis sa vorbeasca despre rezultatele date de vaccinul realizat de britanici. Germania contrazice rapoartele initiale ale vaccinului AstraZeneca Guvernul german a contestat rapoartele referitoare la o rata de eficacitate mai mica decat se .

Expertii germani recomanda vaccinul AstraZeneca numai pentru persoanele sub 65 de ani

Comisia germana de vaccinare a anuntat astazi ca recomanda vaccinul anti-COVID-19 produs de compania AstraZeneca numai pentru persoanele cu varste sub 65 de ani, intrucat datele studiilor clinice privind administrarea acestui vaccin in cazul persoanelor varstnice sunt insuficiente.

Germania recomanda ca vaccinul AstraZeneca sa fie facut doar celor sub 65 de ani

Vaccinul contraCovid-19 al AstraZeneca ar trebui facut doar la persoane cu varste intre 18 si 64 de ani, afirma comitetul german pentru vaccinare intr-o versiune preliminara a recomadarii sale de administrare a produsului, informatia venind cu o zi inainte ca agentia pentru medicamente a UE sa decida in privinta vaccinului AstraZeneca.

Vaccinul AstraZeneca este putin probabil sa fie eficient pentru varstnici - presa germana

Vaccinul anti-Covid produs de AstraZeneca nu este foarte eficient pentru oamenii de peste 65 de ani, au spus surse din coalitia Germaniei pentru tabloidul Bild si Handelsblatt, ceea ce pune la indoiala conformitatea sa pentru programele de vaccinare in masa, relateaza Reuters.

Vaccinul AstraZeneca este recomandat numai persoanelor pana in 65 de ani

Comisia germana de vaccinare a anuntat joi ca recomanda vaccinul anti-COVID-19 al laboratorului brit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )