Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vaccinul Pfizer are o eficienta de 95% si nu produce efecte adverse

Adevărul Adevărul,
Vaccinul Pfizer are o eficienta de 95% si nu produce efecte adverse

Vaccinul laboratoarelor american Pfizer si german BioNTech prezinta o eficienta de 95% in prevenirea imbolnavirii de covid-19, arata rezultatele finale ale testului lor clinic la scara mare, anunta miercuri, intr-un comunicat, aceasta alianta, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Vaccinul Pfizer este eficient 95% si nu produce efecte adverse, arata studiile finale

O analiza finala a studiului de faza 3 a vaccinului anti-COVID produs de Pfizer si BioNTech arata ca acesta a fost 95% eficient in prevenirea infectiilor, chiar si la adultii in varsta, si nu a cauzat probleme serioase de siguranta, a declarat compania miercuri, potrivit CNN.

Ce reactii adverse pot sa apara la vaccinul Pfizer. Reactiile neasteptate ale voluntarilor

Voluntarii care au primit vaccinul impotriva noului coronavirus produs de compania famaceutica Pfizer au acuzat efecte secundare. Informatiile cu privire la efectele secundare ale vaccinului, au aparut la numai cateva zile dupa ce Pfizer si BionTech au anuntat ca vaccinul are o eficienta de 90% impotriva coronavirusului. Ce reactii adverse pot sa apara la vaccinul .

Vaccinul Pfizer, probleme de logistica: cum trebuie transportat si la ce temperatura se pastreaza

Vaccinul anticoronavirus, care ar avea, potrivit companiei Pfizer, o eficienta de 90% testeaza logistica Romaniei, dar si a altor state. Vaccinul trebuie pastrat la minus 80 de grade, in conditii speciale, prin urmare, modul in care va fi transportat in zonele izolate ale tarilor ridica deja probleme.

Digi24: Vaccinul Pfizer si provocarile pe care le pune. De ce trebuie pastrat la minus 80 de grade

Vaccinul anticoronavirus anuntat de compania Pfizer ca avand o eficienta de 90% are si unele dezavantaje. Pune mari probleme logistice nu numai in Romania, ci peste tot, in legatura cu felul in care acest vaccin va ajunge.

inca o veste buna despre vaccinul Pfizer: cand va fi autorizat pentru utilizare impotriva noului coronavirus

La aproximativ o saptamana dupa ce intreaga planeta a rasuflat usurata la aflarea vestilor de progresul vaccinului Pfizer, acum aflam cand va fi certificat pentru utilizare in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2423 seconds )