Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vadim Tudor: Boagiu e slaba, TATOIU era mai buna ca vicepresedinte al PPE.

România Liberă România Liberă,
Vadim Tudor: Boagiu e slaba, TATOIU era mai buna ca vicepresedinte al PPE.

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a fost aleasa, joi, in functia de vicepresedinte al PPE. Nu merita, e slaba, a spus Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV. L-ar fi preferat, insa, pe Vasile Blaga, pe care il catalogheaza ca fiind un foarte bun organizator, potrivit realitatea. net. Politica cu aer nu se face. Politica la nivel inalt costa bani. Nu mi-e foarte clar cat s-a dat pentru functia Ancai Boagiu. Anca Boagiu nu merita. E slaba. Monica Tatoiu era de o mie de ori mai buna, a . continuă pe România Liberă

Corneliu Vadim Tudor calca in picioare un stelist

Mijlocasul Adi Popa de la Steaua a fost atacat violent de Corneliu Vadim Tudor, omul politic care il gaseste vinovat pentru infrangerea Romaniei cu Olanda.

Zgonea: incercam sa gasim cea mai buna solutie pentru a ajuta familia electricianului decedat.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca se cauta solutia, impreuna cu secretarul general al Camerei, pentru ajutarea, din fondul aflat la dispozitia presedintelui forului legistativ, a familiei electricianului decedat duminica seara la Camera Deputatilor, informeaza Mediafax. Pot sa confirm comunicatul de presa al ITM, in sensul ca aseara a fost un accident si a fost descoperit un angajat, electrician la Camera Deputatilor, care era in timpul serviciului, .

Lansare carte. Care este cea mai buna apa potrivita nevoilor tale. ...

Apa este cel mai important nutrient si este indispensabila din alimentatie. Pentru a fi sanatosi trebuie sa consumam apa din surse sigure. Sursa cea mai sigura de apa este apa minerala plata sau carbogazoasa, imbuteliata sub stricta atentie. Dar cum putem stii ca apa pe care o consumam provine dintr-un izvor nepoluat ? Patronatul Apelor Minerale Apenim vine in intampinarea nevoilor noastre prin lansarea unei publicatii de specialitate Ghidul Apelor Minerale, carte ce ne poate ajuta in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )