Libnet.ro
UNICEF

13:00

Val de critici pe Twitter dupa ce primarita din Koln a recomandat femeilor sa stea la un brat distanta de straini

Hotnews Hotnews,
 Val de critici pe Twitter dupa ce primarita din Koln a recomandat femeilor sa stea la un brat distanta de straini

Dupa zecile de agresiuni sexuale ce au avut loc de anul nou, primarita din Koln, Henriette Reker a starnit un val de critici dupa ce a sugerat ca femeile sa stea la un brat distanta de straini, scrie Deutsche Welle. continuă pe Hotnews

Val de critici pe Twitter dupa ce primarita din Koln a recomandat femeilor sa stea la un brat distanta de straini

Dupa zecile de agresiuni sexuale ce au avut loc de anul nou, primarita din Koln, Henriette Reker a starnit un val de critici dupa ce a sugerat ca femeile sa stea la un brat distanta de straini, scrie Deutsche Welle.

Dupa violentele din Koln, extrema dreapta nu a reusit sa mobilizeze mai mult de zece oameni la un protest

Extrema dreapta germana nu a reusit sa mobilizeze nici macare zece manifestanti, huiduiti de circa 150 de contramanifestanti, miercuri, in centrul Kolnului, teatrul a circa o suta de agresiuni impotriva femeilor, in noaptea de Anul nou, scrie AFP.

UPDATE Agresiuni sexuale si jafuri similare celor din Koln, comise de gasti de barbati beti, au fost raportate in alte doua orase germane, Hamburg si Stuttgart

Incidente in care femei au fost atacate de grupuri de barbati, similare modului de actiune din Koln, au fost raportate si in alte doua orase germane - Hamburg si Stuttgart, scrie BBC. Intr-un articol pe acest subiect, New York Times noteaza ca presa germana a ignorat timpt de citeva zile evenimentele din Koln.

Cazul agresiunilor sexuale din Koln: Au fost identificati suspecti nord-africani si arabi

Agresiunile impotriva femeilor comise in orasul german Koln de Revelion par sa fi fost organizate de o grupare infractionala, fiind identificati suspecti arabi si nord-africani, anunta ministrul de Interne al landului Rhenania de Nord-Westphalia, scrie Mediafax, care citeaza agentia DPA.

Agresiunile sexuale din Koln: Politia germana a identificat trei suspecti

Trei persoane, suspectate ca ar fost implicate in atacurile asupra femeilor, comise in noaptea de Revelion, in orasul Koln, au fost identificate de politia din Germania.

Dupa atentatele din Franta, numarul celor care vor sa se inroleze in armata a crescut de zece ori

Numarul celor care vor sa se inroleze in Armata Frantei a crescut de 10 ori, de la 150 la 1. 500 de inscrieri zilnic, dupa atentatele jihadiste comise la Paris in ianuarie si noiembrie anul trecut, potrivit EFE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )