Libnet.ro
UNICEF

11:15

Val de sustinere pentru Liviu Dragnea: Nu are de ce sa-si dea demisia

Antena3 Antena3,
Val de sustinere pentru Liviu Dragnea: Nu are de ce sa-si dea demisia

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a transmis joi, pe Facebook, ca liderul PSD Liviu Dragnea nu are de ce sa-si dea demisia, deoarece condamnarea nu este definitiva. Ma. continuă pe Antena3

Mai multe filiale PSD si ministere din guvernul Dancila au transmis mesaje de sustinere pentru Liviu Dragnea

Ministerele din guvernul Dancila si mai multe filiale PSD din tara au reactionat dupaceLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executarein dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, transmitand mesaje de sustinere pentru liderul PSD.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor REZIST pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi. Condamnare cu executare au scandat.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. iCCJ ar putea da sentinta in dosarul DGASPC

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, joi, o prima decizie in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals.

Saptamana neagra pentru Liviu Dragnea. O condamnare ar fi bomboana pe coliva carierei sale politice

Urmeaza o saptamana de foc pentru Liviu Dragnea. S-au tot adunat decizii manageriale eronate, care acum stau sa-i plezneasca in fata. Cine se crede deasupra tuturor si vrea in jurul sau doar slugi, asa sfarseste. Si nu e singurul conducator de partid care iese din scena asa. Pentru ca nu stiu adevarul elementar: cea mai buna dovada de prostie este sa-i crezi prosti pe ceilalti.

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Drangea: Poate face din nou istorie pentru PSD, impreuna cu noi toti si avand sustinerea noastra

Carmen Dan a transmis un mesaj pe pagina persoanala de Facebook, la scurt timp dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in.

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul de procedura penala, facute cu dedicatie pentru Liviu Dragnea. Este pur si simplu inadmisibil

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat marti social-democrati ca vor sa amputeze puterile justitiei, referindu-se la votul de luni seara privind modificarile la Codul de procedura penala care, sustine seful.

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul de procedura penala, facute cu dedicatie pentru Liviu Dragnea. Este pur si simplu inadmisibil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat marti social-democrati ca vor sa amputeze puterile justitiei, referindu-se la votul de luni seara privind modificarile la Codul de procedura penala care, sustine seful.

Premierul Romaniei, mesaj de sustinere pentru Dragnea: Cred cu tarie in nevinovatia presedintelui PSD

Premierul Viorica Dancila, presedinte executiv al PSD, considera ca cei care cer demisia liderului partidului, Liviu Dragnea, inainte de pronuntarea unei decizii finale incalca grav Constitutia Romaniei,.

UPDATE Gabriel Vlase: Am vorbit cu Liviu Dragnea nainte sa merg la presedintele Klaus Iohannis / Neacsu: Saptamna asta putin probabil sa avem un sef la SIE

Gabriel Vlase, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis la sefia SIE si secretarul general al PSD, Marian Neacsu au discutat luni cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Camera Deputatilor. Gabriel Vlase a precizat ca a discutat cu Liviu Dragnea inainte de a merge la Palatul Cotroceni pentru a se intalni cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea are loc in contextul inc are Liviu Dragnea l-a ironizat vineri pe presedintele Klaus Iohannis pentru adresa pe care a trimis-o in Parlament privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe, afirmand ca o va citi pana o va intelege.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )