Libnet.ro
UNICEF

18:30

Valceanul Laurentiu Ploscaru, medalie de argint la Olimpiada Internationala de Matematica din Africa de Sud

Adevărul Adevărul,
Valceanul Laurentiu Ploscaru, medalie de argint la Olimpiada Internationala de Matematica din Africa de Sud

Elevul valcean a cucerit o medalie de argint si a contribuit la clasarea echipei tarii noastre pe locul 11 in lume. in Africa de Sud, Laurentiu Ploscaru a fost la prima participare alaturi de lotul de seniori al Romaniei la o competitie internationala de o asemenea anvergura. continuă pe Adevărul

Lotul Romaniei s-a clasat pe locul 11 in lume, la Olimpiada Internationala de Matematica.Andrei Bud a luat argintul

Elevii romani au cucerit o medalie de aur si cinci de argint la Olimpiada Internationala de Matematica de la Cape Town- Africa de Sud, reusind performanta de a se clasa pe locul 11 in lume. Negresteanul Andrei Bud a luat argintul.

Trei medalii obtinute de elevii romani la olimpiada internationala de biologie din Indonezia

Elevii romani participanti la olimpiada internationala de biologie care a avut loc de pe 4 iulie pana duminica in Bali, Indonezia, au obtinut o medalie de argint si doua de bronz, se arata intr-un comunicat al Ministerului Educatiei Nationale MEN).

Elevii romani au obtinut 11 medalii, la Olimpiada Internationala Tuymaada 2014

Olimpicii romani au obtinut 11 medalii la Olimpiada Internationala Tuymaada, care cuprinde probe la informatica, matematica, fizica si chimie, informeaza Ministerul Educatiei MEN).

Elevii romani au obtinut trei medalii la Olimpiada Internationala de Biologie

Elevii romani participanti la a XXV-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, desfasurata in perioada 4-13 iulie in Bali, Indonezia, au obtinut trei medalii: o medalie de argint si doua medalii de bronz, informeaza Ministerul Educatiei.

Trei medalii pentru elevii romani prezenti la Olimpiada Internationala de Biologie

Elevii romani participanti la a XXV-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, desfasurata in perioada 4-13 iulie in Bali, Indonezia, au obtinut trei medalii: o medalie de argint si doua medalii de bronz.

Elevii romani au obtinut 11 medalii, din care 6 de aur,la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara

Olimpicii romani au obtinut 11 medalii, din care sase de aur, patru de argint si o medalie de bronz, la cea de-a XXI-a editie a Olimpiadei Internationale Pluridisciplinare Tuymaada, desfasurata in perioada 5 -.

Elevii romani au obtinut 11 medalii, din care 6 de aur, la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara

Olimpicii romani au obtinut 11 medalii, din care sase de aur, patru de argint si o medalie de bronz, la cea de-a XXI-a editie a Olimpiadei Internationale Pluridisciplinare Tuymaada, desfasurata in perioada 5 -.

Unsprezece medalii, dintre care sase de aur, la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada 2014

Olimpicii romani au obtinut unsprezece medalii sase medalii de aur, patru medalii de argint si o medalie de bronz), la a XXI-a editie a Olimpiadei Internationale Pluridisciplinare Tuymaada, desfasurata in perioada 5 - 11 iulie, in Republica Sakha Federatia Rusa).

Romania a castigat TREI MEDALII la Olimpiada Internationala de Biologie

Elevii romani au obtinut trei medalii - una de argint si doua de bronz - la a 25-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, desfasurata intre 4 si 13 iulie in Bali, Indonezia, informeaza Ministerul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )