Libnet.ro
UNICEF

11:15

Valcov a depus juramantul pentru Buget

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valcov a depus juramantul pentru Buget

ACTUALIZARE 11:03 Noul ministru delegat pentru Buget a depus juramantul Noul ministru delegat pentru buget, Darius Valcov, a depus astazi juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. continuă pe Ziarul Bursa

Joaca a luat sfarsit: Darius Valcov a depus juramantul ca ministru al Bugetului

Slatineanul Darius Valcov 37 ani), a depus, joi 28 august, juramantul de investitura in functia de ministru delegat pentru Buget. Planificata initial a avea loc miercuri seara, festivitatea a fost amanata de seful statului pe motiv ca premierul nu a fost prezent. Evenimentul s-a derulat la Palatul Cotroceni, in prezenta lui Traian Basescu si a lui Victor Ponta.

Darius Valcov a depus juramantul de investitura. Basescu: Sa fiti un ministru al Bugetului al Romaniei si nu un ministru al unor interese electorale (VIDEO)

Darius-Bogdan Valcov a depus, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru delegat pentru Buget. La ceremonia de investitura au participat presedintele Traian.

Darius Valcov a depus juramantul. Basescu: Daca veti considera necesar sa ma consultati, faceti-o, pentru ca veti avea ce afla de la mine

Senatorul PSD Darius Valcov a depus astazi juramantul de investire in functia de ministru delegat pentru Buget in prezenta presedintelui Traian Basescu, a premierului Victor Ponta si a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Recep Tayyip Erdogan a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Turciei

Recep Tayyip Erdogan a depus juramantul pentru investitura in functia de presedinte al Turciei. Erdogan a jurat sa respecte Constitutia, suprematia legii, democratia, principiile si reformele aplicate de.

Darius Valcov a depus juramantul ca ministru al Bugetului. Basescu: Sa fiti un ministru al Bugetului al Romaniei, nu al intereselor electorale

Update 11. 03 - Darius Valcov a depus, joi, juramantul ca ministru delegat al Bugetului, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Seful statului i-a spus noului ministru al Bugetului ca ii.

Darius Valcov depune juramantul la ora 11.00. Ponta si-a anuntat prezenta

Senatorul PSD Darius Valcov depune astazi juramantul de investire in functia de ministru delegat pentru Buget. Premierul Victor Ponta a anuntat ca va participa la ceremonia pe care o gazduieste Presedintia la Palatul Cotroceni.

Darius Valcov, acceptat de Basescu in functia de ministru delegat pentru Buget

Numirea senatorului PSD Darius Valcov in functia de ministru delegat pentru Buget a fost acceptata, miercuri, de catre presedintele Traian Basescu.

VIDEO Darius Valcov, acceptat de Basescu in functia de ministru delegat pentru Buget

Numirea senatorului PSD Darius Valcov in functia de ministru delegat pentru Buget a fost acceptata, miercuri, de catre presedintele Traian Basescu.

Basescu a semnat numirea lui Darius Valcov in functia de ministru delegat pentru Buget

Presedintele Traian Basescu a semnat, astazi, numirea senatorului PSD Darius Valcov in functia de ministru delegat pentru Buget, potrivit unui comunicat emis de administratia prezidentiala.

Basescu a semnat numirea lui Darius Valcov in functia de ministru delegat pentru Buget

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, numirea senatorului PSD Darius Valcov in functia de ministru delegat pentru Buget.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )