Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valentin Jucan (CNA) organizeaza un PROTEST, pe 20 august, din cauza nemonitorizarii plimbarii Antenei 3

România Liberă România Liberă,
Valentin Jucan (CNA) organizeaza un PROTEST, pe 20 august, din cauza nemonitorizarii plimbarii Antenei 3

Din cauza unei pene de curent, monitorizarea plimbarii Antenei 3 de catre CNA nu a fost posibila. Valentin Jucan, membru al Consiliului, a anuntat ca va organiza un protest pe 20 august, la sediul Consiliului National al Audiovizualului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Parcul ,,Aventura Piticilor va fi inaugurat oficial in data de 20 august

Primaria Municipiului Arad a pregatit o serie de evenimente pentru cei mai mici dintre aradeni. Astfel, in data de 17 august, incepand cu ora 17, in Parcul Copiilor situat pe Bulevardul Dragalina, cei mici sunt invitati la miscare in aer liber, cand va fi organizata prima editie a concursului Mini Maratonul Copiilor.

Gigi Becali afla, in 20 august, daca i se reduce sentinta cu sase luni

Gigi Becali afla, in 20 august, daca i se reduce pedeapsa cu sase luni, dupa ce Tribunalul Constanta a amanat, miercuri, pronuntarea in cazul contestatiei la executarea pedepsei, transmite Mediafax.

UPDATE Un membru CNA, Valentin Jucan, cheama oamenii la un protest care sa trezeasca forul audiovizual. Narcisa Iorga: 330 de stiri si spoturi pentru Plimbarea libertatii, la Antena 1 si 3

Valentin Jucan, membru CNA, a lansat miercuri noapte, pe pagina sa de Facebook, un apel la protest in fata sediului forului audiovizual, dupa incidentul de vineri cand, seara, dupa verdictul in dosarul ICA, la Consiliu a cazut curentul, iar emisiunile Antena 3 si ale celorlalte posturi nu au mai fost inregistrate pentru monitorizare. El sustine ca Laura Georgescu ar fi responsabila pentru pana de curent si indeamna oamenii sa vina la protest cu un bec, cu un cablu, cu o priza. UPDATE Vineri seara, cand la CNA inregistrarile fusesera oprite de o intrerupere de curent, la Antena 3 au inceput si spoturile de promovare a Plimbarii libertatii de duminica. Pana in momentul cand a inceput protestul, Antena 1 si Antena 3 au difuzat 330 de stiri si spoturi de promovare a Plimbarii, scrie pe blog Narcisa Iorga, membru CNA.

Valentin Jucan, despre pana de curent de la CNA: Nu este un incident izolat. Laura Georgescu a mai intrerupt curentul pentru a ajuta A3 (VIDEO)

ValentinJucan, membru CNA, a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca nu este pentru prima data cand presedinte CNA Laura Georgescu intrerupe curentul pentru a.

Valentin Jucan, despre pana de curent de la CNA: Nu este un incident izolat. Laura Georgescu a mai intrerupt curentul pentru a ajuta Antena 3 (VIDEO)

ValentinJucan, membru CNA, a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca nu este pentru prima data cand presedinte CNA Laura Georgescu intrerupe curentul pentru a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )