Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Gheorghita, avertisment pentru romanii care se vaccineaza anti-Covid-19. Ce trebuie sa faca pentru a evita reactiile adverse aparute dupa rapel

Playtech Playtech,
Valeriu Gheorghita, avertisment pentru romanii care se vaccineaza anti-Covid-19. Ce trebuie sa faca pentru a evita reactiile adverse aparute dupa rapel

Coordonatorul campaniei de vaccinare a vorbit ieri despre posibilele reactii pe care cetatenii le pot intampina dupa administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Pentru a evita orice pericol, Valeriu Gheorgita le transmite romanilor ce trebuie sa faca in aceste situatii. De ce apar reactii adverse la cea de-a doua doza Semnalul de alarma a . continuă pe Playtech

MAE, avertisment pentru romanii care calatoresc in Italia: Cod portocaliu de precipitatii, vant, descarcari electrice si grindina

MAE avertieaza romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca Serviciul de Protectie Civila italian a emis un cod portocaliu de precipitatii, vant, descarcari electrice si.

Medicii care vaccineaza impotriva COVID-19 persoane neprogramate nu vor primi amenzi de 20.000 de lei

Ministerul Sanatatii anunta ca nu ia in considerare introducerea de amenzi de 20. 000 de lei pentru medicii care vaccineaza impotriva COVID-19 persoane neprogramate, dupa ce in spatiul public a fost vehiculata aceasta informatie.

Gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului!

Se anunta o gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Toti romanii trebuie sa stie asta. Se dau bani pentru cei care se vaccineaza anti-coronavirus Se anunta un serviciu gratuit pentru toti romanii care se vaccineaza anti-coronavirus. Este anuntul momentului dupa .

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de Covid

Vaccinul anti-Covid AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de boala, iar studiile derulate de companie arata ca nu au fost inregistrate internari la pacientii vaccinati, a explicat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, in contextul in care autoritatile din Africa de Sud au suspendat folosirea acestui vaccin.

Vestea momentului pentru romanii cu pensii private. S-a intamplat chiar saptamana asta

Este vestea momentului pentru romanii care au pensii private. S-a intamplat chiar saptamana asta. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Vesti pentru cei care au pensii private. Ce se intampla din aceasta saptamana Vestea momentului pentru romanii cu pensii private. S-a intamplat chiar saptamana aceasta. InfoCons a lansat cu sprijinul Metropolitan Life .

VIDEO Valeriu Gheorghita: Programarile la vaccinare se reiau pe 10 februarie. Lista de asteptare in platforma de programare - vei fi notificat cand se elibereaza locuri in centrul de vaccinare selectat

Programarile la vaccinarea impotriva COVID-19 se vor relua incepand din data de 10 februarie pentru toate categoriile incluse in etapa a doua, dupa ce, o perioada, programarile au fost limitate la categoriile vulnerabile, a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. Programarile se vor face in centrele de vaccinare unde sunt distribuite dozele de vaccin de la Astra Zeneca - cu care se vaccineaza persoane cu varsta sub 55 de ani. O noutate a campaniei de vaccinare: in platforma de programare va fi introdusa o lista de asteptare pentru persoanele care nu gasesc loc disponibil in centrul de vaccinare selectat.

Valeriu Gheorghita: Romanii nu ar trebui sa isi piarda increderea in vaccinul produs de AstraZeneca

Valeriu Gheorghita a preciat ca studiile potrivit carora vaccinul AstraZeneca ar avea o eficienta mai scazuta impotriva COVID-19 nu ar trebui sa ii faca pe romani sa isi piarda increderea in.

Valeriu Gheorghita: Din 10 februarie se redeschide posibilitatea de programare, de pe platforma. 180 de noi cabinete de vaccinare au fost anuntate

Incepand de miercuri, 10 februarie, romanii care doresc sa se vaccineze anti-COVID-19 o vor putea face din nou, prin intermediul unei programari stabilite pe platformaGuvernului, a transmis Valeriu.

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani, programate pentru vaccinare anti-COVID

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a informat, astazi, ca peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani sunt programate pentru imunizare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )