Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului!

Playtech Playtech,
Gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului!

Se anunta o gratuitate pentru toti romanii care se vaccineaza anti-covid-19. E anuntul momentului. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Toti romanii trebuie sa stie asta. Se dau bani pentru cei care se vaccineaza anti-coronavirus Se anunta un serviciu gratuit pentru toti romanii care se vaccineaza anti-coronavirus. Este anuntul momentului dupa . continuă pe Playtech

Lidl face surpriza momentului pentru toti romanii: mare atentie la acest produs din magazine

Lidl a pregatit o surpriza insemnata pentru toti romanii. Preturile la astfel de produse sunt, de regula, destul de mari, dar retailerul mizeaza pe un cost mic si pe un ajutor mare. Sau cel.

Anuntul zilei de la Lidl pentru toti romanii: se intampla in magazine

Desi e inca iarna, ne gandim toti la sosirea primaverii. Si nu e foarte departe. Iar Lidl incepe primavara cu oferte grozave pentru toti clientii din tara. Lidl Romania, unul dintre.

Digi da asa ceva gratis pentru toti romanii. Schimba cu totul felul in care folosesti telefonul

Contextul in care ne regasim a dus la doua necesitati: apeluri vocale mai bune si internetul mai rapid, mai sigur. Digi |RCS-RDS ofera ceva foarte util pentru aceste doua nevoi. De cativa.

Zici ca eMAG goleste fix azi: reducerile colosale pentru toti romanii

EMAG are o campanie splendida cu reduceri pe masura asteptarilor. Poti prinde acum o multime de produse cu pret redus. Cand vine vorba de reducerile eMAG, cele mai multe sunt adunate in.

Schimbare fara precedent pentru toti cei care au cont bancar: cardul tocmai a devenit inutil

Mai bine de cateva decenii cardul a fost nelipsit si a fost principala legatura cu contul bancar. Dar asta se schimba chiar acum, chiar si in Romania. Odata cu directiva europeana PSD2, se.

Momentul care i-a lasat fara cuvinte pe toti romanii. Lacrimi la Romanii au talent

Abi Nasr Boutros marturiseste ca talentul sau a fost descoperit de o vecina, care i-a spus ca e tenor. Juratii de la Romanii au talent au fost foarte impresionati de prestatia acestuia, fiind emotionati pana la lacrimi. Momentul care i-a lasat fara cuvinte pe toti romanii Abi Nasr Boutros a primit patru de da si .

Medicii care vaccineaza impotriva COVID-19 persoane neprogramate nu vor primi amenzi de 20.000 de lei

Ministerul Sanatatii anunta ca nu ia in considerare introducerea de amenzi de 20. 000 de lei pentru medicii care vaccineaza impotriva COVID-19 persoane neprogramate, dupa ce in spatiul public a fost vehiculata aceasta informatie.

Alimentele calorii goale pe care trebuie sa le eviti. Greseala pe care o fac toti romanii

Incerci sa reduci din greutate? Te antrenezi din greu? iti calculezi fiecare calorie, dar rezultatele intarzie sa apara? Probabil mananci aceste alimente care te tin departe de reusita. Este vorba despre produse care contin foarte putine substante nutritive comparativ cu numarul de calorii, cunoscute dreptcalorii goale. Mananci si slabesti. Trucul nr. 1: evita alimentele cu .

Amenzi de pana la 3500 de lei pentru aceste nereguli! Cine sunt romanii care risca sa fie sanctionati

Angajatii de la Protectia Copilului responsabili de adoptii vor fi amendati cu pana la 3. 500 de lei daca se dovedeste ca nu si-au facut treaba. Nereguli uriase descoperite de mai mari. Angajatii de la Protectia Copilului, amendati daca nu-si fac treaba. Nereguli uriase: asistentii maternali evita sa deschida dosarele de adoptabilitate copiilor, dar pun diagnostice .

Programa pentru examenenele nationale, modificata. Ministrul Educatiei: Toti elevii care vor sustine Evaluarea Nationala si Bacalaureatul vor sti exact care este tematica de examen (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca materia pentru examenele nationale din acest an va fi adaptata, urmand a se tine cont de perioada in care elevii au invatat in sistem online. in acest sens.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )