Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vama catre Republica Moldova blocata de sute de protestatari

Adevărul Adevărul,
Vama catre Republica Moldova blocata de sute de protestatari

Aproximativ 1000 de protestatari au blocat in aceasta seara Vama Leuseni timp de aproximativ doua ore. Cu steaguri tricolore, ei au cerut autoritatilor din Republica Moldova sa ridice interdictia pusa lui George Simion si sa ii permita acestuia accesul. continuă pe Adevărul

Expulzarea lui George Simion din Republica Moldova scoate tinerii in strada

Tinerii unionisti din Republica Moldova si Romania vor protesta fata de retinerea si expulzarea liderului platformei Actiunea 2012, Geoge Simion, din Republica Moldova.

Cinci minciuni la moda despre unirea Romaniei cu Republica Moldova

Romania si Republica Moldova. in prezent, cei care contempla Romania Mare vorbesc despre acelasi popor care, acum, este despartit de hotare.

Propaganda Moscovei se intensifica la Chisinau. Agentia de stiri Sputnik si-a facut portal in Republica Moldova

Agentia de stiri multimedia Sputnik a anuntat lansarea portalului sau in Republica Moldova. Noul portal va transmite in limbile moldoveneasca si rusa. Informatia in limbile moldoveneasca si rusa este transmisa si la radio.

Protest in Capitala dupa ce George Simion a fost expulzat din Republica Moldova, fiind declarat indezirabil

Bucurestenii vor protesta, joi, de la ora 17. 00, in fata ambasadei Republicii Moldova pentru a-si exprima dezaprobarea fata de abuzurile comise de autoritatile de la Chisinau impotriva romanului George Simion, presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012. Simion a fost extradat, miercuri, din Republica Moldova.

Reactii la expulzarea liderului platformei unioniste Actiunea 2012 din Republica Moldova. Seful SIS, chemat in Parlament

La expulzarea din Republica Moldova a liderului platformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, si interdictia impusa acestuia de a intra pe teritoriul tarii pentru o perioada de 5 ani, au reactionat si deputatii de pe ambele maluri ale Prutului.

Bolile de inima, principala cauza a deceselor in Republica Moldova

In Republica Moldova au fost inregistrate aproape 40. 000 de decese in anul 2014, cu 3,8% mai mult comparativ cu anul precedent. Cele mai multe decese au drept cauza bolile aparatului circulator, urmate de tumori si bolile aparatului digestiv, informeaza Biroul National de Statistica.

VIDEO Carlas Dreams si Delia vin cu o super colaborare Cum ne noi Cum suna noul HIT al artistiilor nonconformisti din Republica Moldova

Carlas Dreams, artistii nonconformisti din Republica Moldova si patimasa Delia lanseaza single-ul Cum ne noi. Piesa a fost compusa de.

Republica Moldova are o bijuterie refacuta cu bani europeni. Cetatea Soroca a fost redeschisa publicului, dupa trei ani de lucrari pentru reabilitare

Dupa trei ani in care au fost realizate ample lucrari de reabilitare, Cetatea Soroca a fost deschisa publicului, anunta portalul publika. md. La inaugurarea de ieri au participat mii de oameni, printre ei presedintele si premierul Republicii Moldova.

Chisinaul se arata dispus sa anuleze interdictia de intrare in Republica Moldova a liderului unionist George Simion

Autoritatile de la Chisinau par dispuse sa faca un pas inapoi, dupa ce au dispus o interdictie de cinci ani pe teritoriul Republicii Moldova a lui George Smion, lider al miscarii unioniste Actiunea 2012.

Ministerul moldovean de Interne: George Simion a fost expulzat din Republica Moldova din motive de siguranta nationala

Ministerul de Interne al Republicii Moldova a transmis joi, facand referire la expuzarea cetateanul roman George Simion ca autoritatile sunt in drept sa declare un cetatean strain persoana indezirabila in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )