Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bolile de inima, principala cauza a deceselor in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Bolile de inima, principala cauza a deceselor in Republica Moldova

In Republica Moldova au fost inregistrate aproape 40. 000 de decese in anul 2014, cu 3,8% mai mult comparativ cu anul precedent. Cele mai multe decese au drept cauza bolile aparatului circulator, urmate de tumori si bolile aparatului digestiv, informeaza Biroul National de Statistica. continuă pe Adevărul

Protest in Capitala dupa ce George Simion a fost expulzat din Republica Moldova, fiind declarat indezirabil

Bucurestenii vor protesta, joi, de la ora 17. 00, in fata ambasadei Republicii Moldova pentru a-si exprima dezaprobarea fata de abuzurile comise de autoritatile de la Chisinau impotriva romanului George Simion, presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012. Simion a fost extradat, miercuri, din Republica Moldova.

Criza. Republica Moldova a trecut la expulzarea unionistilor.

Blogarul platformei Adevarul George Simion a fost retinut in mod ilegal si fara explicatii de Securitatea din Republica Moldova. Trei persoane ce s-au recomandat ca reprezentand SIS, securitatea moldoveneasca, l-au retinut din timpul unei discutii cu 30 de profesori din Republica Moldova si l-au condus spre granita cu Romania.

Criza. Republica Moldova a trecut la expulzarea unionistilor

Blogarul platformei Adevarul George Simion a fost retinut in mod ilegal si fara explicatii de Securitatea din Republica Moldova. Trei persoane ce s-au recomandat ca reprezentand SIS, securitatea moldoveneasca, l-au retinut din timpul unei discutii cu 30 de profesori din Republica Moldova si l-au condus spre granita cu Romania.

George Simion, liderul unei miscari unioniste, a fost expulzat din Republica Moldova

George Simion, presedintele platformei unioniste Actiunea 2012, a fost retinut de ofiteri ai Seriviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova pentru a fi escortat la vama cu Romania. Actiunea 2012 militeaza pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova si are planificate mai multe evenimente de amploare in urmatoarele saptamani.

Sefa DNA a fost invitata in Republica Moldova sa incurajeze autoritatile in lupta anticoruptie

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va intreprinde o vizita de lucru in Republica Moldova, saptamana viitoare, la invitatia premierului Chiril Gaburici, potrivit unui comunicat emis de Executivul de la Chisinau.

VIDEO Carlas Dreams si Delia vin cu o super colaborare Cum ne noi Cum suna noul HIT al artistiilor nonconformisti din Republica Moldova

Carlas Dreams, artistii nonconformisti din Republica Moldova si patimasa Delia lanseaza single-ul Cum ne noi. Piesa a fost compusa de.

Expulzarea lui George Simion din Republica Moldova scoate tinerii in strada

Tinerii unionisti din Republica Moldova si Romania vor protesta fata de retinerea si expulzarea liderului platformei Actiunea 2012, Geoge Simion, din Republica Moldova.

Reactii la expulzarea liderului platformei unioniste Actiunea 2012 din Republica Moldova. Seful SIS, chemat in Parlament

La expulzarea din Republica Moldova a liderului platformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, si interdictia impusa acestuia de a intra pe teritoriul tarii pentru o perioada de 5 ani, au reactionat si deputatii de pe ambele maluri ale Prutului.

Lupta impotriva propagandei de la Kremlin: ce solutii cauta Republica Moldova

Republica Moldova face pasi timizi pentru a se opune propagandei de la Kremlin, insa deocamdata doar la nivel de initiative ale unor ONG de media. Guvernul moldovean si celelalte institutii publice sunt deocamdata imune la avertismentele societatii civile, iar propaganda rusa - prin intermediul mass-media de la Moscova - continua sa detina monopolul asupra spatiului informational al Republicii Moldova, mai ales in sfera audiovizualului.

Premierul Gaburici: Republica Moldova are nevoie de un acord cu FMI

Daca nu se ajunge la un acord cu Fondul Monetar International, va urma o perioada foarte grea pentru Republica Moldova si va fi nevoie de recurs la diferite actiuni, de genul reducerii in masa de cadre, stoparii investitiilor, a declarat premierul Chiril Gaburici in cadrul unui interviu pentru Radio Europa Libera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )