Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vanati de paparazzi, Madalina Ghenea si Gerard Butler au fost evacuati cu elicopterul G5!

ADPM ADPM,
Vanati de paparazzi, Madalina Ghenea si Gerard Butler au fost evacuati cu elicopterul G5!

Madalina Ghenea si Gerard Butler au ales sa se deplaseze de la hotelul din zona lacului Vidraru pana la Bran cu un elicopter G5, apartinand firmei de taxi-aerian a milionarului Ioan Niculae. Cei doi indragostiti au fost pana in acel moment urmariti pas cu pas de paparazzi, desi actorul american uraste acest lucru. Continue reading . continuă pe ADPM

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au plimbat la Balea Lac

Frumoasa Madalina Ghenea si-a adus jumatatea in tara natala. Cei doi indragostiti au petrecut azi cateva ore la Balea Lac, iar Butler a fost surprins placut de peisajele patriei noastre.

Actorul Gerard Butler a venit in Romania pentru Madalina Ghenea: Cei doi s-au cazat la un hotel pe malul lacului Vidraru (VIDEO)

La o luna dupa ce s-au afisat in ipostaze tandre pe strazile din Roma, desi publicul ii stia despartiti, cuplul Madalina Ghenea-Gerard Butler surprinde iar. Si nu printr-o noua separare, ci printr-o.

Madalina Ghenea si Gerard Butler, in prag de despartire din cauza paparazzilor din Romania?

In cea de-a 3-a zi petrecuta in Romania, insistenta paparazzilor pare sa creeze adevarate disensiuni intre Madalina Ghenea si iubitul ei, Gerard Butler. Cei doi sunt nevoiti sa puna inpractica adevarate scenarii de film pentru a scapa de blitz-urile aparatelor de fotografiat, iar lipsa catorva momente de intimitate este pe cale sa produca o noua ruptura in cel mai hot cuplu al momentului. Continue reading .

Imagini EXCLUSIVE. Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, in Romania

Celebrul actor scotian Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, a sosit in Romania. Butler a venit pentru prima oara sa viziteze tara natala a iubitei sale, Madalina Ghenea. imbracati i.

Soferul masinii in care s-au aflat Gerard Butler si Madalina Ghenea a incalcat toate regulile de circulatie (VIDEO)

Weekend-ul petrecut de Gerard Butler in Transfagarasan a fost cu adevarat o aventura. Si una chiar periculoasa. Soferul care a condus bolidul cu care actorul scotian si Madalina Ghenea au calatorit nu a.

Gerard Butler si Madalina Ghenea au mancat preparate traditionale, la hotelul din muntii Fagaras

Actorul Gerard Butler si fotomodelul Madalina Ghenea au fost cazati in weekend la un hotel din muntii Fagaras si au mancat preparate traditionale romanesti.

Radu Banciu: Madalina Ghenea n-ar recunoaste niciodata ca ar avea o relatie cu Gerard Butler

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, vizita inopinata a lui Gerard Butler in Romania, desi publicul il stia despartit de Madalina Ghenea. S-au.

Gerard Butler a ajuns in Romania! Madalina il cazeaza la 4 stele si ii arata Transfagarasanul!

Gerard Butler a sosit pentru prima data in Romania, la invitatia iubitei sale, Madalina Ghenea. Actorul si-a propus sa viziteze lacul Vidraru si Transfagarasanul si va fi cazat la un hotel de doar patru stele, singurul mai cochet din zona. Peste o saptamana el va participa la nunta fratelui Madalinei. Continue reading .

Aventura romaneasca a lui Gerard Butler. Urmatoarea oprire: Bran

Actorul scotian Gerard Butler, care are o relatie cu modelul Madalina Ghenea, isi continua aventura in Romania cu o vizita la Bran. Starul a sosit la noi in tara sambata la pranz si a vizitat Transfagarasanul si Balea Lac.

Aventura romaneasca a lui Gerard Butler

Actorul scotian Gerard Butler, care are o relatie cu modelul Madalina Ghenea, si-a continuat, duminica, continua aventura in Romania cu o vizita la Bran. Starul a sosit la noi in tara sambata la pranz si a vizitat Transfagarasanul si Balea Lac impreuna cu iubita lui.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )