Libnet.ro
UNICEF

18:45

Aventura romaneasca a lui Gerard Butler

Adevărul Adevărul,
Aventura romaneasca a lui Gerard Butler

Actorul scotian Gerard Butler, care are o relatie cu modelul Madalina Ghenea, si-a continuat, duminica, continua aventura in Romania cu o vizita la Bran. Starul a sosit la noi in tara sambata la pranz si a vizitat Transfagarasanul si Balea Lac impreuna cu iubita lui. continuă pe Adevărul

Aventura romaneasca a lui Gerard Butler. Urmatoarea oprire: Bran

Actorul scotian Gerard Butler, care are o relatie cu modelul Madalina Ghenea, isi continua aventura in Romania cu o vizita la Bran. Starul a sosit la noi in tara sambata la pranz si a vizitat Transfagarasanul si Balea Lac.

Actorul Gerard Butler a venit in Romania pentru Madalina Ghenea: Cei doi s-au cazat la un hotel pe malul lacului Vidraru (VIDEO)

La o luna dupa ce s-au afisat in ipostaze tandre pe strazile din Roma, desi publicul ii stia despartiti, cuplul Madalina Ghenea-Gerard Butler surprinde iar. Si nu printr-o noua separare, ci printr-o.

Gerard Butler a ajuns in Romania! Madalina il cazeaza la 4 stele si ii arata Transfagarasanul!

Gerard Butler a sosit pentru prima data in Romania, la invitatia iubitei sale, Madalina Ghenea. Actorul si-a propus sa viziteze lacul Vidraru si Transfagarasanul si va fi cazat la un hotel de doar patru stele, singurul mai cochet din zona. Peste o saptamana el va participa la nunta fratelui Madalinei. Continue reading .

Imagini EXCLUSIVE. Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, in Romania

Celebrul actor scotian Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, a sosit in Romania. Butler a venit pentru prima oara sa viziteze tara natala a iubitei sale, Madalina Ghenea. imbracati i.

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au plimbat la Balea Lac

Frumoasa Madalina Ghenea si-a adus jumatatea in tara natala. Cei doi indragostiti au petrecut azi cateva ore la Balea Lac, iar Butler a fost surprins placut de peisajele patriei noastre.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )