Libnet.ro
UNICEF

17:01

Aventura romaneasca a lui Gerard Butler. Urmatoarea oprire: Bran

Adevărul Adevărul,
Aventura romaneasca a lui Gerard Butler. Urmatoarea oprire: Bran

Actorul scotian Gerard Butler, care are o relatie cu modelul Madalina Ghenea, isi continua aventura in Romania cu o vizita la Bran. Starul a sosit la noi in tara sambata la pranz si a vizitat Transfagarasanul si Balea Lac. continuă pe Adevărul

Aventura romaneasca a lui Gerard Butler

Actorul scotian Gerard Butler, care are o relatie cu modelul Madalina Ghenea, si-a continuat, duminica, continua aventura in Romania cu o vizita la Bran. Starul a sosit la noi in tara sambata la pranz si a vizitat Transfagarasanul si Balea Lac impreuna cu iubita lui.

Imagini EXCLUSIVE. Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, in Romania

Celebrul actor scotian Gerard Butler, unul dintre cei mai vanati burlaci din lume, a sosit in Romania. Butler a venit pentru prima oara sa viziteze tara natala a iubitei sale, Madalina Ghenea. imbracati i.

Actorul Gerard Butler a venit in Romania pentru Madalina Ghenea: Cei doi s-au cazat la un hotel pe malul lacului Vidraru (VIDEO)

La o luna dupa ce s-au afisat in ipostaze tandre pe strazile din Roma, desi publicul ii stia despartiti, cuplul Madalina Ghenea-Gerard Butler surprinde iar. Si nu printr-o noua separare, ci printr-o.

Gerard Butler a ajuns in Romania! Madalina il cazeaza la 4 stele si ii arata Transfagarasanul!

Gerard Butler a sosit pentru prima data in Romania, la invitatia iubitei sale, Madalina Ghenea. Actorul si-a propus sa viziteze lacul Vidraru si Transfagarasanul si va fi cazat la un hotel de doar patru stele, singurul mai cochet din zona. Peste o saptamana el va participa la nunta fratelui Madalinei. Continue reading .

Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au plimbat la Balea Lac

Frumoasa Madalina Ghenea si-a adus jumatatea in tara natala. Cei doi indragostiti au petrecut azi cateva ore la Balea Lac, iar Butler a fost surprins placut de peisajele patriei noastre.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )