Libnet.ro
UNICEF

18:01

Vanzari RECORD pentru Windows 8.

România Liberă România Liberă,
Vanzari RECORD pentru Windows 8.

Microsoft a vandut 40 de milioane de licente Windows 8 in prima luna de la lansare, potrivit unuia dintre sefii diviziei responsabile de sistemul de operare, ritmul fiind mai bun decat la lansarea Windows 7, in urma cu trei ani, potrivit Mediafax. Cifra vanzarilor reprezinta un inceput solid dar nespectaculos pentru sistemul de operare proiectat sa concureze dominatia Google si Apple pe piata dispozitivelor mobile, potrivit CNBC. Seful de marketing si finante al diviziei Windows, Tami . continuă pe România Liberă

GOG.com ofera suport pentru Windows 8

Serviciul de distributie digitala fara DRM, GOG. com detinut de compania poloneza CD Projekt), a inceput sa ofere suport pentru Windows 8. Majoritatea jocurilor vechi disponibile pentru cumparare pot acum sa fie jucate pe noul sistem de operare fara probleme. Astfel, exista in acest moment pe GOG peste 430 de jocuri pe care cei care au Windows 8 le pot rula nativ, printre care se gasesc unele dintre cele mai bune jocuri lansate vreodata. Acestea au fost re-testate si adaptate unde .

Dispozitivele Logitech pentru Windows 8 sunt disponibile in Romania

Dispozitivele Logitech pentru Windows 8 sunt disponibile si in Romania. Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 si Logitech Zone Touch Mouse T400 sunt concepute sa functioneze cu.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )