Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vara asta se poarta Brazilian Style! Cum sa aduci carnavalul in garderoba ta!

ADPM ADPM,
Vara asta se poarta Brazilian Style! Cum sa aduci carnavalul in garderoba ta!

Campionatul Mondial de Fotbal a transformat Brazilia in centrul lumii si a adus spiritul carnavalului, culorile intense si mix-urile de imprimeuri exotice in tendinte! Designerii si casele de moda au pregatit cu mult timp inainte colectii care au inglobat plantele luxuriante, florile supradimensionate, papagalii si vietuitoarele junglei, intr-o explozie de culoare si diversitate!. continuă pe ADPM

Cum sa te distrezi vara asta pe bani putini

Vara este anotimpul vacantelor si al relaxarii. De indata ce incepe sa fie cald, incep si planurile de vacanta. insa, portofelul nu este intotdeauna aliatul nostru, asa ca daca vara asta nu esti intr-o situatie roz din punct de vedere financiar, afla ca sunt multe metode de a-ti petrece vara intr-un mod relaxant, cu bani putini.

Ce vedem vara asta: Turcia

Turcia este adesea comparata in literatura de specialitate cu un continent. Marea Neagra, Marea Marmara, Marea Egee si Marea Mediterana fac din coastele turcesti un paradis al destinatiilor de vara. Sistemul all inclusive adoptat in special de resorturile din zona mediteraneeana reuseste sa atraga milioane de turisti anual.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )