Libnet.ro
UNICEF

23:15

Varga Gabor a fost demis de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Varga Gabor a fost demis de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Varga Gabor UDMR) a fost demis de la conducerea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la inceputul lunii iulie, la un an si 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Varga Gabor (UDMR) a fost demis de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Premierul Victor Ponta a semnat eliberarea din functie a directorului general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), Varga Gabor, dupa ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti, la un an si 6 luni inchisoare cu suspendare.

Varga Gabor (UDMR) a fost demis de la conducerea OSIM, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

Membrul UDMRVarga Gabor a fost demis, marti, din fruntea OSIM, dupa ce a fost condamnat la 18 luni de inchisoare cu suspendare, sub acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor publice, potrivit.

Varga Gabor, demis de la conducerea OSIM

Varga Gabor UDMR) a fost demis de la conducerea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM), potrivit surselor de presa.

Un cercetator care a sesizat CNCD privind discriminarea maghiarilor a fost demis.

Cercetatorul Cristian Gojinescu, de la Centrul European de Studii in Probleme Etnice CESPE) al Academiei Romane, care a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii privind lucrari ale acestui centru cu afirmatii discriminatorii la adresa minoritatii maghiare, a fost demis, transmite Mediafax. Gojinescu a sesizat CNCD, la sfarsitul lunii ianuarie, referitor la Raportul pe marginea proiectului Legii Educatiei Nationale privind situatia minoritatilor din perspectiva egalitatii de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )