Libnet.ro
UNICEF

17:30

Varianta beta a ReporterVirtual.ro va fi online de joi, 28 noiembrie

Hotnews Hotnews,
 Varianta beta a ReporterVirtual.ro va fi online de joi, 28 noiembrie

De joi, 28 noiembrie, cititorii reportervirtual. ro vor putea intra pe varianta beta a site-ului, anunta publicatia de media. Varianta beta va fi online timp de cateva zile, simultan cu actuala varianta a Reporter Virtual. continuă pe Hotnews

Noua varianta a site-ului ReporterVirtual.ro va fi online joi, 28 noiembrie

De joi, 28 noiembrie, cititorii reportervirtual. ro vor putea intra pe noua varianta beta) a site-ului, anunta publicatia de media. Varianta beta va fi online timp de cateva zile, simultan cu actuala varianta a Reporter Virtual.

Expozitie de amploare despre istoria tarilor din Balcani, din 28 noiembrie la Muzeul National de Istorie

In 28 noiembrie la Muzeul National de Istorie se va deschide o mare expozitie la care au contribuit 14 muzee din sud-estul Europei pentru a crea o imagine despre cum s-a modernizat regiunea intre 1789 si 1920. La evenimentul Imagining The Balkans fiecare muzeu a venit cu zece exponate reprezentative, iar expozitia este deschisa pana in aprilie 2014.

Elita elevilor, premiata. Burse de merit pentru liceenii de top

Elevii cu rezultate deosebite la invatatura vor fi si in acest an rasplatiti de catre TenarisSilcotub. 89 de liceeni din Calarasi vor primi, joi, 28 noiembrie, Bursele de Merit in cadrul unei festivitati ce se va desfasura la sala Barbu Stirbei a Centrului Judetean Cultural.

Black Friday 2013: Vodafone intra in hora reducerilor - telefoane la 0 euro

De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, Black Friday vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi speciale, de la doar 0 euro, si bonusuri atractive, in toata reteaua magazinelor, precum si online, la www. vodafone. ro/shop .

Vodafone organizeaza Black Friday de joi: 1 GB de trafic gratuit pentru orice contract facut de joi pana duminica

Black Friday continua anul acesta si weekendul acesta, iar Vodafone este printre participanti. De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, Black Friday vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi reduse.

Manastirea Prislop e pregatita sa primeasca peste 15.000 de pelerini la mormantul lui Arsenie Boca

Zi importanta pentru crestini. Joi, 28 noiembrie, este comemorat parintele Arsenie Boca, iar Manastirea Prislop judetul Hunedoara), unde se afla mormantul acestuia devine loc de pelerinaj pentru ortodocsii din intreaga tara. Sunt asteptati 15. 000 de oameni, potrivit jandarmilor.

Introducere in hipnoza. Atelier de lucru la Universitatea Ovidius, cu Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza

Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza, vine joi, 28 noiembrie, la Universitatea Ovidius din Constanta. El va sustine un workshop stiintific cu tema Introducere in hipnoza, hipnoza judiciara, la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative.

Ambasada SUA, inchisa maine de Ziua Recunostintei

Ambasada Statelor Unite va fi inchisa joi, 28 noiembrie, pentru sarbatorirea Zilei Recunostintei, potrivit unui comunicat de presa.

Pune-ti gratuit afisul pe un ecran digital in centrul Bucurestiului. Aplicatia romaneasca The Pole te ajuta

Joi, 28 noiembrie, utilizatorii de iOS pot testa in premiera in Bucuresti, gratuit, timp de 24 de ore, prima solutie de advertising de pe mobil pe outdoor digital DOH) creata de The Pole Society, un startup romanesc.

ANM: Informare meteo privind racirea accentuata a vremii si ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis azi o informare meteo privind racirea accentuata a vremii, ninsori si intensificari ale vantului, incepand de maine, ora 02:00, pana joi, 28 noiembrie, ora 8:00, se arata pe site-ul ANM.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )