Libnet.ro
UNICEF

10:15

ANM: Informare meteo privind racirea accentuata a vremii si ninsori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANM: Informare meteo privind racirea accentuata a vremii si ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis azi o informare meteo privind racirea accentuata a vremii, ninsori si intensificari ale vantului, incepand de maine, ora 02:00, pana joi, 28 noiembrie, ora 8:00, se arata pe site-ul ANM. continuă pe Ziarul Bursa

ULTIMA ORA Informare meteo de racire accentuata, ninsori si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o informare meteo de racirea accentuata a vremii, ninsori si intensificari ale vantului, incepand de luni, 25 noiembrie, ora 2:00, pana joi, 28 noiembrie, ora 8:00. In aceasta perioada, temperaturile vor scadea cu circa 5 grade sub mediile climatologice ale perioadei.

Informare meteo de racire accentuata, ninsori si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o informare meteo de racirea accentuata a vremii, ninsori si intensificari ale vantului, incepand de luni, 25 noiembrie, ora 2:00, pana joi, 28 noiembrie, ora 8:00. In aceast interval, temperaturile vor scadea cu circa 5 grade sub mediile climatologice ale perioadei.

Informare meteo: Ninsorile si viscolul se vor instala in urmatoarele zile in toata tara

Meteorologii au lansat, duminica, o informare meteorologica, anuntand ca vremea se va raci si ca intreaga tara va fi cuprinsa de ninsori si viscol. Informarea ANM este emisa pentru intervalul 25.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )