Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania.

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza b1. ro. E a precizat ca PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte. De asemenea, acesta a precizat ca va vorbi despre o posibila structura a guvernului numai daca ARD va obtine cel putin 25% din voturi. Daca vom scoate un scor de 25 % vom putea discuta daca vom face parte din viitorul guvern. Nu vom vota . continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania, USL este problema Romaniei de astazi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, precizand ca PDL nu va vota niciun guvern.

Vasile Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de premier

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vinera, ca Alianta Romania Dreapta nu intentioneaza sa propuna mincinosi pentru functia de prim-ministru, ci doar oameni seriosi si cu solutii.

Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru.

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vineri, ca ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum comenteaza lista vehiculata privind posibilii premieri propusi de ARD, printre acestia aflandu-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara. O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi .

Vasile Blaga: Ma regasesc pe lista de posibili premieri pe care i-ar propune ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a explicat ca numele sau se afla printre cei cinci posibili premieri pe care i-ar propune ARD in cazul in care s-ar ajunge la formarea unui guvern dupa alegerile de pe 9.

Vasile Blaga: In viitoarea Constitutie, Parlamentul care a pierdut la un referendum de demitere a presedintelui sa fie desfiintat pe loc

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat ca modificarea Constitutiei ar trebui sa contina, printre altele, si prevederea potrivit careia, in cazul in care un referendum pentru demiterea sefului statului este invalidat de electorat, Parlamentul care a propus suspendarea sa fie desfiintat pe loc.

Vasile Blaga: Mircea Diaconu de drept nu mai este senator din 22 iunie, dar in fapt, inca este

Liderul PDL si fostul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, a declarat marti seara ca liberalul Mircea Diaconu nu mai este de drept senator, dar in fapt, el este in continuare. Mircea Diaconu, de drept nu mai.

Vasile Blaga: in viitoarea Constitutie, Parlamentul care propune o suspendare a presedintelui nevalidata de electorat sa fie desfiintat pe loc

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri, ca viitoarea Constitutie ar trebui sa contina, printre altele, o prevedere potrivit careia Parlamentul sa fie desfiintat pe loc in cazul in care referendumul.

Datoria externa a Romaniei este mare pentru o economie emergenta

Nivelul datoriei externe a Romaniei este ridicat pentru o economie emergenta, iar tara se confrunta cu cerinte semnificative de rambursare a datoriilor, au precizat economistii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Presedintele PPE: ARD si UDMR sunt optiunile EUROPENE pentru Romania.

Presedintele Partidului Popular European PPE), Wilfried Martens, afirma ca ARD si UDMR sunt singurele lozuri electorale care ii pot garanta Romaniei un rol central in proiectul european, el sustinand ca o noua guvernare Ponta va agrava marginalizarea tarii. Doresc sa urez noroc ARD si de asemenea UDMR pentru alegerile de duminica. Acestea doua sunt singurile lozuri electorale care pot garanta Romaniei un rol central in proiectul european, a afirmat Martens, potrivit unui comunicat de .

INTERVIU. Monica Macovei: Sloganul real de campanie al USL este: impreuna pentru ...

Europarlamentarul PDL critica modul in care USL a tratat desemnarea unor noi sefi ai Parchetului General si ai DNA Monica Macovei este una dintre cele mai apreciate personalitati politice la nivel european si una dintre cele mai credibile voci in domeniul Justitiei. Intr-o proportie foarte mare, nuantele din pozitiile pe care le exprima coincid cu cele exprimate de oficialii Comisiei Europene. Ardeleanca de origine, Monica Macovei a venit la Cluj ca sa il sprijine pe candidatul ARD, Adrian .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )