Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vasile Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de premier

B1 B1,
Vasile Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de premier

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vinera, ca Alianta Romania Dreapta nu intentioneaza sa propuna mincinosi pentru functia de prim-ministru, ci doar oameni seriosi si cu solutii. continuă pe B1

Blaga: ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru.

Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vineri, ca ARD nu va propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum comenteaza lista vehiculata privind posibilii premieri propusi de ARD, printre acestia aflandu-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara. O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi .

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza b1. ro. E a precizat ca PDL nu va vota niciun guvern din care nu va face parte. De asemenea, acesta a precizat ca va vorbi despre o posibila structura a guvernului numai daca ARD va obtine cel putin 25% din voturi. Daca vom scoate un scor de 25 % vom putea discuta daca vom face parte din viitorul guvern. Nu vom vota .

Vasile Blaga: ARD este solutia pentru Romania, USL este problema Romaniei de astazi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit vineri seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, despre viitorul guvern ce se va forma dupa alegerile din 9 decembrie, precizand ca PDL nu va vota niciun guvern.

Vasile Blaga: Ma regasesc pe lista de posibili premieri pe care i-ar propune ARD

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a explicat ca numele sau se afla printre cei cinci posibili premieri pe care i-ar propune ARD in cazul in care s-ar ajunge la formarea unui guvern dupa alegerile de pe 9.

Vasile Blaga: in viitoarea Constitutie, Parlamentul care propune o suspendare a presedintelui nevalidata de electorat sa fie desfiintat pe loc

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri, ca viitoarea Constitutie ar trebui sa contina, printre altele, o prevedere potrivit careia Parlamentul sa fie desfiintat pe loc in cazul in care referendumul.

Vasile Blaga: In viitoarea Constitutie, Parlamentul care a pierdut la un referendum de demitere a presedintelui sa fie desfiintat pe loc

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat ca modificarea Constitutiei ar trebui sa contina, printre altele, si prevederea potrivit careia, in cazul in care un referendum pentru demiterea sefului statului este invalidat de electorat, Parlamentul care a propus suspendarea sa fie desfiintat pe loc.

Vasile Blaga: Mircea Diaconu de drept nu mai este senator din 22 iunie, dar in fapt, inca este

Liderul PDL si fostul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, a declarat marti seara ca liberalul Mircea Diaconu nu mai este de drept senator, dar in fapt, el este in continuare. Mircea Diaconu, de drept nu mai.

Victor Ponta: M-as gandi foarte serios daca as mai candida pentru functia de premier, in cazul in care nu voi obtine un nou mandat de deputat

Prim-ministrul Victor Ponta s-a aratat ingrijorat vizavi de o noua candidatura pentru functia de premier in cazul unui esec la alegerile parlamentare. Premierul a declarat, miercuri, pentru Digi 24, ca.

Klaus Iohannis, despre o posibila nominalizare pentru functia de premier: Nu cred ca este fezabil acest lucru acum

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a explicat, joi, ca l-ar surprinde o eventuala nominalizare din partea presedintelui Basescu pentru functia de premier, tinand cont ca cei doi nu au mai vorbit in ultima.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )