Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga, in congresul PDL: Am convingerea ca veti aproba protocolul de fuziune cu Forta Civica (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga, in congresul PDL: Am convingerea ca veti aproba protocolul de fuziune cu Forta Civica (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, sambata, in Congresul PDL, ca are convingerea ca partidul sau va vota fuziunea prin absorbtie cu Forta Civica. Este o zi importanta pentru PDL, pentru dreapta. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 11.00. Vasile Blaga, despre Congresul PNL - PDL si despre candidatul dreptei la prezidentiale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre Congresul de maine, in care se va aproba fuziunea dintre PNL si PDL. De asemenea, liderul PDL va vorbi despre sansele candidatului dreptei la prezidentiale, fie el Klaus Iohannis sau Catalin Predoiu, intr-o confruntare cu Victor Ponta.

VIDEO Vasile Blaga: Cu tot respectul pentru Iohannis, cel mai bun candidat la presedintie este Predoiu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a discutat, la Adevarul Live, despre Congresul de maine, in care se va aproba fuziunea dintre PNL si PDL. De asemenea, liderul PDL a vorbit despre sansele candidatului dreptei la prezidentiale, fie el Klaus Iohannis sau Catalin Predoiu, intr-o confruntare cu Victor Ponta.

Vasile Blaga spune ca numele Aliantei Crestin Liberale va fi trecut de luni la toate sediile PDL, PNL si Forta Civica

Sediile PDL, PNL si FC vor fi rebranduite cu numele noii aliante incepand de luni, a anuntat, vineri, presedintele PDL, Vasile Blaga. Blaga a aratat,, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, ca deja.

REPORTAJ Cum a murit PDL de ziua lui Vasile Blaga. Noul PNL, nascut in zodia Iohannis

26 iulie 2014. Ziua in care Vasile Blaga a implinit 58 de ani. Ziua in care Predoiu si-a privit ceasul si a decretat ca a venit ora Romaniei. Ziua in care Orban a cantat imnul PDL. Ziua in care Iohannis a stralucit, iar Antonescu a lipsit. Ziua in care PNL si PDL si-au strans mana in hora electorala, la Palatul Parlamentului, sub semnul unei fuziuni simbolice care a ucis trei partide pentru ca unul singur sa se nasca. Noul PNL.

Vasile Blaga, atac fara precedent la adresa PMP

Vasile Blaga o acuza pe Elena Udrea ca a parazitat PDL-ul. Democrat liberalul spune ca se astepta la asa ceva din partea adversarilor de la PSD, insa nu si din partea unor fosti colegi de partid. Ati.

Vasile Blaga: Am intrat in sala un ONG si trei partide si am iesit un mare partid de centru-dreapta (VIDEO)

Vasile Blaga si Ksaus Iohannis au declarat, sambata, in urma congresului comun al PNL siPDL, ca noul mare partid de centru-dreapta s-a nascut in aceasta zi. in politica romaneasca este.

Vasile Blaga crede ca Predoiu este cea mai buna varianta de prezidentiabil pentru dreapta politica

Seful Partidului Democrat Liberal Vasile Blaga a vorbit, joi seara, despre candidatul cu care dreapta va merge la prezidentiale, precizand ca fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu este cea mai buna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )