Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga: Gabriel Sandu minte in declaratiile de la DNA. imi explic de ce vechii liberal il numeau Petre Ispirescu

B1 B1,
Vasile Blaga: Gabriel Sandu minte in declaratiile de la DNA. imi explic de ce vechii liberal il numeau Petre Ispirescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca el si colegii sai nu au luat niciun ban de la Gabriel Sandu care, in opinia sa minte de ingheata apele in marturisirile de la DNA, informeaza. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Oricine poate sa greseasca, dar partidul nu

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat ca Justitia isi face datoria, referitor la audierea la DNA a Elenei Udrea, si subliniaza ca, in calitate de membru de partid, oricine poate sa greseasca, dar.

Gabriel Sandu a ajuns la sediul DNA pentru audieri

Gabriel Sandu a ajuns, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde era asteptat la audieri, relateazaB1 TV. Sandu a venit la DNA insotit de unul dintre avocati. El se afla.

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale pentru a fi audiat. La sfarsitul saptamanii trecute acesta a fost plasat in arest la domiciliu in dosarul Microsoft dupa ce, potrivit unor informatii aparute in presa, ar fi dat declaratii - care sa-i ajute pe procurori in ancheta - prin care si-a sustinut solicitarea de iesire din detentie.

Gabriel Sandu, noi marturii la DNA despre spaga din PDL: Campania lui Basescu, finantata din bani publici

Au aparut noi pasaje din marturia facuta de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, lider PDL,despre spaga din campaniile electorale. Acesta spune ca liderii PDL au facut presiuni asupra.

Fostul ministru Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii la iesirea din sediul DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a iesit de la sediul DNA, miercuri, unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a discutat mai multe ore c.

Fostul ministru Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii la iesirea din sediul DNA: De ce sunteti agresiv, asa sunt denuntatorii, agresivi? (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a iesit de la sediul DNA, miercuri, unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a discutat mai multe ore c.

Gabriel Sandu, la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciliu, a venit la DNA, miercuri, pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au precizat ca Gabriel Sandu discuta de mai multe ore.

Gabriel Sandu, inculpat in dosarul Microsoft, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, aflat in arest la domiciului in dosarul Microsoft, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

VIDEO. Fostul ministrul Gabriel Sandu, agresiv cu jurnalistii care il asteptau la DNA

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, a iesit extrem de nervos din sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a dat noi declaratii procurorilor in dosarul Microsoft. La iesirea din sediul institutiei, acesta a fost agresiv cu jurnalistii care il intrebasera cum se simte din postura de denuntator, calitate pentru care a fost rasplatit de procurori cu arest la domiciliu.

Vasile Blaga mizeaza pe sprijin din partea lui Marian Vanghelie si Mircea Geoana pentru a darama guvernul Ponta

Copresedintele PNL Vasile Blaga se bazeaza pe sprijinul primarului Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si a aliatului sau, Mircea Geoana, pentru a darama guvernul condus de Victor Ponta. Blaga a declarat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )