Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vasile Blaga si Gheorghe Flutur au votat impreuna

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga si Gheorghe Flutur au votat impreuna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a votat impreuna cu secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur. Am votat pentru viitorul european al Romaniei si pentru viitorul fiecarui cetatean al acestei tari. continuă pe Antena3

Vasile Blaga si Gheorghe Flutur au votat impreuna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a votat impreuna cu secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur. Am votat pentru viitorul european al Romaniei si pentru viitorul fiecarui cetatean al acestei tari.

Vasile Blaga: PDL putea mai mult. Le multumesc celor care au votat pentru viitorul lor si al Romaniei in UE

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor realizate la alegerile europarlamentare, ca PDL putea mai mult si a tinut sa le multumeasca celor care astazi si-au facut timp si au mers la vot si au votat pentru viitorul lor, pentru viitorul Romaniei in UE. Asta inseamna mai multi bani pentru Romania, bani europeni.

Vasile Blaga, prezent la urnele de vot: Europa inseamna mai multi bani pentru scoli si spitale (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, s-a prezentat, duminica dimineata, la urnele de vot, pentru a-si exprima optiunea privind alegerile europarlamentare. Am votat pentru viitorul european al Romaniei, pentru.

Vasile Blaga, dupa exit-poll: Multi se bucura inainte de vreme. in 2009, unii cantau Mihaela, dragostea mea pe la ora asta (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, dupa inchiderea scrutinului la euroalegeri, ca procentul obtinut de PDL putea fi unul mai bun, precizand ca este acceptabil in conditiile.

Vasile Blaga, dupa rezultatele de la ora 19.00: E acceptabil, dar sa avem rabdare

Dupa aflarea rezultatelor anuntate la ora 19. 00, presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, s-a aratat rezervat, sperand ca cifrele sa arate altfel in ceasul de pe urma.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta, Elena Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elan Basescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta ,Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )