Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vasile Blaga, dupa exit-poll: Multi se bucura inainte de vreme. in 2009, unii cantau Mihaela, dragostea mea pe la ora asta (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Blaga, dupa exit-poll: Multi se bucura inainte de vreme. in 2009, unii cantau Mihaela, dragostea mea pe la ora asta (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, dupa inchiderea scrutinului la euroalegeri, ca procentul obtinut de PDL putea fi unul mai bun, precizand ca este acceptabil in conditiile. continuă pe B1

VIDEO. Reactii dupa exit-poll-uri. Udrea: PSD nu s-a lecuit de fraude

Candidatul independent Mircea Diaconu a declarat ca daca va fi acest procent, va fi absolut miraculos. Mi-am exercitat dreptul cetatenesc. Elena Udrea, membra PMP, a acuzat de frauda social-democratii: Am dovedit ca suntem cel .

Vasile Blaga, dupa rezultatele de la ora 19.00: E acceptabil, dar sa avem rabdare

Dupa aflarea rezultatelor anuntate la ora 19. 00, presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, s-a aratat rezervat, sperand ca cifrele sa arate altfel in ceasul de pe urma.

Europarlamentare 2014. Declaratiile liderilor de partide din Alba dupa exit poll-uri

Rezultatele sondajelor prezentate dupa finalizarea procesului de vot au fost primite diferit la sediul partidelor politice din Alba. Daca la PSD a dominat bucuria si , reprezentantii celorlalte formatiuni politice s-au aratat rezervati si precizat ca asteapta rezultatele finale oficiale.

Vasile Blaga: PDL putea mai mult. Le multumesc celor care au votat pentru viitorul lor si al Romaniei in UE

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor realizate la alegerile europarlamentare, ca PDL putea mai mult si a tinut sa le multumeasca celor care astazi si-au facut timp si au mers la vot si au votat pentru viitorul lor, pentru viitorul Romaniei in UE. Asta inseamna mai multi bani pentru Romania, bani europeni.

Blaga, despre scorul PDL din exit-poll-uri: Un procent acceptabil, putea fi mai bun

Scorul PDL din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi fi totusi unul mai bun, a declarat presedintele partidului, Vasile Blaga. Putea fi un procent mai bun, dar, in conditiile date, este un procent.

Exit poll-uri Alegeri europarlamentare: PSD cistigator detasat cu peste 40%, PMP e cotat la 6-7%, PNL si PDL sint sub tintele asumate, Mircea Diaconu intra in Parlamentul European

Estimarile pentru ora 19. 00 ale exit poll-urilor comandate de 5 televiziuni arata ca PSD si aliatii sint cistigatorii detasati ai alegerilor europarlamentare estimari intre 41 % si 43%). Pe locul doi se claseaza liberalii estimari intre 13,3 % si 15 %), urmati de PDL. PMP, partidul sprijinit de Traian Basescu, are un rezultat estimat intre 6% si 7%. Rezultatele preliminare arata ca UDMR si Mircea Diaconu independent) au trecut pragul electoral, iar Forta Civica partidul lui MR Ungureanu) a ratat intrarea in Parlamentul European. Numaratoarea paralela efectuata de PDL indica insa cifre sensibil mai mici pentru USD, cu diferente de 4-5 puncte procentuale fata de exitpoll-uri si mai mari pentru Mircea Diaconu. In urma estimarilor, cateva intrebari esentiale vor primi raspuns in urmatoarele zile:Va pleca Crin Antonescu de la sefia PNL? Se va intoarce PNL cu o eventuala noua conducere in USL?Va forta Traian Basescu o schimbare in PMP care sa duca la indepartarea Elenei Udrea?Va fi indepartat Vasile Blaga din fruntea PDL?Isi va anunta oficial Victor Ponta candidatura la prezidentiale?Vezi in articol primele reactii si primele calcule politice.

Exit-poll: Partidul Popular Danez, antiimigratie, pe primul loc dupa alegeri

Partidul Popular Danez, o formatiune antiimigratie, se claseaza pe primul loc in Danemarca, cu 23% din voturile exprimate, arata un exit-poll difuzat duminica seara de catre televiziunea publica DR, relateaza AFP, conform Mediafax.

Rezultate europarlamentare 2014. Primele exit-poll-uri le aflati pe adevarul.ro

La alegerile europarlamentare de astazi sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani. Pe parcursul intregii zile, adevarul. ro va va tine la curent cu evolutia prezentei la vot. Imediat dupa inchiderea urnelor, la ora 21. 00, adevarul. ro va prezenta primele rezultate ale exit-poll-urilor si numarul de mandate pentru fiecare partid.

Cum au primit partidele primele rezultate exit-poll: modestie la PSD, jale in PNL

Primele rezultate exit-poll date publicitatii la ora 21. 00, dupa inchiderea sectiilor de votare, au fost asteptate cu sufletul la gura de liderii partidelor. in timp ce social-democratii s-au aratat multumiti de scorul de peste 40% pe care l-au obtinut, liberalii au refuzat sa comenteze. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a convocat, insa, pentru luni Biroul Politic al formatiunii.

EXIT-POLL: Alianta PSD-UNPR-PC a castigat alegerile europarlamentare

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut peste 40% din voturi, conform exit-poll-urilor prezentate, duminica seara, la Antena 3. Potrivit EXIT-POLL Operations Research, alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )