Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vasile Blaga, urmarit penal pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vasile Blaga, urmarit penal pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE RomaniaCurata. ro: Hahaianu a fost de acord sa finanteze PDL Horia Hahaianu ar fi fost dispus sa contribuie, indirect, la finantarea PDL cu bani, prin atribuirea preferentiala a unor contracte de achizitie publica unor diverse societati indicate, scrie site-ul RomaniaCurata. ro. --------- Procurorii DNA au dispus, ieri, urmarirea penala fata de senatorul Vasile Blaga, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Vasile Blaga, urmarit penal intr-un dosar de coruptie privind finantarea PDL. in dosar, apare si Gheorghe Stefan. Udrea, la DNA

Copresedintele PNL Vasile Blaga a sosit, miercuri dimineata, la DNA Ploiesti. Vasile Blaga este suspect de trafic de influenta, potrivit unor surse citate de Antena 3. Blaga urmeaza sa fie.

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business.

Ioan Zaharia, fost prefect al judetului Vaslui, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva fostului prefect al judetului Vaslui, Ioan Zaharia, acuzat de abuz in serviciu, acesta declarand, pentru Agerpres, ca a fost.

Surse: Procurorii DNA cerceteaza daca banii obtinuti ilegal de Vasile Blaga au fost folositi pentru constructia proprietatii pe care o detine fiica sa in Buftea (FOTO)

Vasile Blaga a fost pus miercuri sub control judiciar intr-un dosar in care procurorii DNA il urmaresc penal pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Concrent, Blaga este acuzat ca pe.

Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

BREAKING NEWS. Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

Vasile Blaga, sub control de judiciar pentru trafic de influenta: Copresedintele PNL ar fi primit 700.000 de euro pentru contracte si numiri politice. Acesta a demisionat de la sefia PNL (VIDEO)

UPDATE: Vasile Blaga a anuntat ca demisioneaza din functiile de copresedinte PNL si sef al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. El a anuntat, de asemenea, ca nici nu va mai candida pentru un alt.

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Pacatele Buldogului, omul care a stat de-a dreapta tatalui Basescu. Traseul lui Vasile Blaga de la sef de Vama, de partide si pana la client al DNA

L-a condus pe Traian Basescu pe culmile succesului, dupa care l-a abandonat si a ales sa intre in hora alaturi de liberali. Vasile Blaga 60 de ani) pare sa-si incheie cariera politica intr-un mod cu totul neasteptat. Ajuns din nou in fata procurorilor anticoruptie, parlamentarul a iesit, miercuri, pe usa DNA Ploiesti ca suspect, fiind pus sub control judiciar pentru trafic de influenta.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2717 seconds )