Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

România Liberă România Liberă,
Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru. continuă pe România Liberă

BREAKING NEWS. Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

Gheorghe Falca, un posibil inlocuitor al lui Vasile Blaga la sefia PNL

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca este un posibil inlocuitor pentru Vasile Blaga in calitate de co-presedinte al PNL. Logica acestei eventuale mutari poate fi gasita in asa-numitul.

Vasile Blaga a demisionat de la sefia PNL

Vasile Blaga a demisionat de la sefia PNL. Stire in curs de actualizare.

Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: Se incearca o albire a PNL

Declaratii explozive facute de senatorul Cristian Bodea, dupa ce co-presedintele PNL Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar. Politicianul exclus din PNL, dupa ce s-a plans ca liderii partidului.

Vasile Blaga, sub control de judiciar pentru trafic de influenta: Copresedintele PNL ar fi primit 700.000 de euro pentru contracte si numiri politice. Acesta a demisionat de la sefia PNL (VIDEO)

UPDATE: Vasile Blaga a anuntat ca demisioneaza din functiile de copresedinte PNL si sef al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. El a anuntat, de asemenea, ca nici nu va mai candida pentru un alt.

Dacian Ciolos ar putea prelua sefia PNL: Dupa demisia lui Vasile Blaga, vechii PDL-isti pierd toata puterea pe care o exercitau in interiorul PNL

Toamna aduce schimbari radicale in PNL. Copresedintele Vasile Blaga si-a dat demisia, miercuri, dupa ce a fost pus sub control judiciar pentru ca ar fi primit mita 700. 000 de euro pentru numiri politice si.

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

PNL: Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare

PNL anunta ca Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare si ca in zilele urmatoare va avea loc o reuniune a conducerii partidului pentru a stabili cea mai buna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )