Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

România Liberă România Liberă,
Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

Clotilde Armand ii cere demisia lui Vasile Blaga

Clotilde Armand ii cere demisia lui Vasile Blaga, intr-un mesaj postat pe Facebook, in care afirma ca este singura solutie morala a liderului PNL, in cazul in care se.

Dacian Ciolos ar putea prelua sefia PNL: Dupa demisia lui Vasile Blaga, vechii PDL-isti pierd toata puterea pe care o exercitau in interiorul PNL

Toamna aduce schimbari radicale in PNL. Copresedintele Vasile Blaga si-a dat demisia, miercuri, dupa ce a fost pus sub control judiciar pentru ca ar fi primit mita 700. 000 de euro pentru numiri politice si.

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

PNL, reactie dupa demisia lui Vasile Blaga: Conducerea partidului se va reuni la sfarsitul saptamanii

Purtatorul de cuvant al PNL, Adriana Saftoiu, a anuntat ca va avea loc o intalnire a conducerii partidului la finalul saptamanii pentru a decide varianta de urmat dupa demisia lui Vasile Bl.

Alina Gorghiu face apel la liberali sa stranga randurile, dupa demisia lui Vasile Blaga

Alina Gorghiu a postat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj in care ii indeamna pe simpatizantii si membrii PNL sa lupte si sa castige impreuna alegerile.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Vasile Blaga: PNL este in criza

Klaus Iohannis a comentat, joi, criza politica din PNL, dupa demisia copresedintelui Vasile Blaga, ca urmare a inceperii urmaririi penale pe numele sau, intr-un dosar de coruptie. Vom reveni cu.

Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

PNL este intr-o situatie foarte complicata, dupa ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea formatiunii, ca urmare a punerii sale sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, a sustinut, joi, presedintele Klaus Iohannis.

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Prima reactie a lui Iohannis in cazul Vasile Blaga: Am vorbit cu Blaga la telefon, inainte sa mearga la DNA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca a vorbit la telefon cu fostul copresedinte PNL Vasile Blaga, inainte ca acesta sa mearga la DNA Ploiesti, fostul copresedinte al PNL fiind cel care l-a contactat pe liderul de la Palatul Cotroceni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )