Libnet.ro
UNICEF

01:05

FC Vaslui-Dinamo, sambata, ora 21:30. Balint: Vreau maximum din ultimele trei etape

Adevărul Adevărul,
FC Vaslui-Dinamo, sambata, ora 21:30. Balint: Vreau maximum din ultimele trei etape

Gabi Balint le-a transmis jucatorilor sai ca vrea sa termine acest sezon numai cu victorii, primul hop din cele ultimele trei etape fiind cel cu Dinamo, formatie care inca mai pastreaza sanse pentru un loc de cupa europeana. continuă pe Adevărul

Traian Basescu va sustine o declaratie de presa. Cele mai importante declaratii ale presedintelui, pe www.antena3.ro, incepand cu ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax. Aflati cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu, pe www. antena3. ro,.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18:30

Presedintele Traian Basescu va sustine,miercuri, incepand cu ora 18:30, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, principalul subiect fiind, cel mai probabil, numirea procurorilor sefi de la DNA si.

Traian Basescu sustine declaratii de presa la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine miercuri o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18:30.

Presedintele Traian Basescu va sustine, miercuri la 18:30, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, principalul subiect fiind, cel mai probabil, numirea procurorilor sefi de la DNA si PICCJ. Ramai pe Romania libera pentru a urmari, in FORMAT LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cu toti candidatii propusi pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNA si DIICOT, conform unor surse .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )