Libnet.ro
UNICEF

15:16

Vasluian condamnat pentru trafic de minori, dupa ce a exploatat sexual doua fete de 16 ani

Adevărul Adevărul,
Vasluian condamnat pentru trafic de minori, dupa ce a exploatat sexual doua fete de 16 ani

Un barbat de 38 de ani, din judetul Vaslui, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare de Tribunalul Vaslui pentru trafic de minori, dupa ce a exploatat sexual doua fete de 16 ani intr-un apartament din municipiul Barlad, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Constanta Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Deputatul PSDde Constanta Nicolae Vasilescu a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Vasilescu a fost ridicat de politisti in urma deciziei definitive a completului de.

Deputatul Nicolae Vasilescu, doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta.

Deputatul PSD de Constanta, Nicolae Vasilescu a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare. El este acuzat de trafic de influenta. Vasilescu este al doilea deputat condamnat definitiv. Citeste si: CANDIDATI USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Dolj: Nicolae Vasilescu, JUDECAT pentru TRAFIC DE INFLUENTA Cei doi complici ai sai, Eugen Mija si Realini Lupsa, au primit cate doi si jumatate de inchisoare cu executare, tot pentru trafic de influenta. Potrivit votului electronic din .

Un hocheist canadian, condamnat pentru comandarea unui ASASINAT, vine sa joace in Romania

Un hocheist canadian, condamnat 7 ani si jumatate pentru comandarea unui asasinat, va juca in Romania. Mike Danton, acum in varsta de 33 ani, va juca la Miercurea Ciuc, dupa ce a activat ani buni in.

Fostul deputat PDL Dan Pasat, condamnat pentru santaj si fapte de coruptie, s-a predat politiei

Fostul deputat PDL Dan Pasat, condamnat joi la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj si coruptie, s-a predat la Sectia 4 de Politie din Bucuresti. Acesta va fi transferat.

Caru' cu Vedete: Nicoleta Luciu, insarcinata cu gemeni? Iata coincidentele si declaratiile care spun ca bruneta va deveni mama din nou; Un cunoscut cantaret, trimis la inchisoare pentru trafic de influenta; Asta e prea de tot! Accesoriul cu care Iulia Al

Moculeasca incinge barbatii in tinuta Angelinei! Si-a cumparat un costum din piele din banii castigati la videochat. Satula de saracie. Anda Adam s-a plictisit sa-l tot astepte pe Botezatu! A fost fotografiata in bratele fostului iubit. Veste proasta pentru Catalin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )