Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce vedem la TV in noaptea dintre ani. Dan Negru, pregatit pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1 FOTO

Adevărul Adevărul,
Ce vedem la TV in noaptea dintre ani. Dan Negru, pregatit pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1 FOTO

Posturile de televiziune au pregatit programe speciale pentru noaptea dintre ani, de la filme si emisiuni pana la show-uri si concerte, pentru a le oferi telespectatorilor cele mai bune motive sa petreaca Revelionul in fata micilor ecrane. continuă pe Adevărul

Pericolul de la Revelion. Ce trebuie sa eviti daca ai pe masa in noaptea dintre ani

S-a aflat care este adevaratul pericol de la Revelion. Ce trebuie sa eviti daca ai pe masa in noaptea dintre ani, citeste in articolul de mai jos. Avertismentul nutritionistilor . Ce sa nu combini de pe masa de Revelion, astfel incat sa nu ajungi la spital Nutritionistii au anuntat care este pericolul real de Revelion .

Mediastandard.ro: Ce se vede la televizor de Revelion: Divertis, Vacanta Mare, Untold si Dan Negru

Dat fiind faptul ca trecerea dintre ani s-ar putea sa prinda mai multi romani in fata televizoarelor decat de obicei, posturile TV au organizat programe speciale. Revelionul Starurilor va putea fi urmarit de la ora 22:00, in formatul cu care postul TV ne-a obisnuit deja: momente artistice combinate cu vedete costumate in diverse personaje, pe care invitatii speciali vor trebui sa ii demaste. Printre invitatii din acest an se numara si Nea Marin, Maria Buza, Ovidiu Lipan Tandarica, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Dorian Popa, dar si altii.

Decizia luata de Dan Negru. De ce isi tine prezentatorul copiii departe de televiziune

Regele Audientelor ne-a oferit un prim-plan al vietii lui actuale, din care nu lipsesc show-ul TV dintre ani, impactul pandemiei asupra mariajului sau si educatia pe care le-o da celor doi copii ai lui.

EXCLUSIV Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune i s-a propus de s-a ridicat brusc de la masa negocierilor

Dan Negru se afla de 20 de ani in topul audientelor cu programul de Revelion. Nici nu e de mirare ca PRO TV a incercat adesea sa-l ademeneasca in tabara lor, pentru a anihila concurenta. O invitatie de transfer ar fi avut si anul acesta, inaintea filmarilor pentru emisiunea Masked Singer Romania, unde Dan ar .

Cum va fi Revelionul 2021 cu Dan Negru

Dan Negru prezinta cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din Romania. Iata cum va arata Revelionul 2021 in timpul pandemiei.

Program Revelion Antena 3. Explozie de veselie, artificii si stiri la Antena 3, in noaptea dintre ani

Program Revelion Antena 3. in noaptea dintre ani, Antena 3 a pregatit un program exploziv de veselie, artificii si stiri in mai multe editii speciale prezentate de Adrian Ursu, Nadina Campean, Sabrina Preda, Gina Vacariu, Sergiu Cora, Mihaela Birzila si Cristi Popovici.

EXCLUSIV Cati bani a pierdut Calin Goia in 2020. Momente cumplite pentru solistul de la Voltaj: suma este colosala

Da vina pe Voltaj! Ei bine, anul acesta scuza nu mai e de actualitate. Calin Goia va petrece Revelionul acasa, dar duce dorul concertelor: Va fi o seara ciudata, foarte ciudata, intr-un anume fel pentru mine. Din 1999 nu am mai petrecut Noaptea dintre Ani acasa. Iar acum, dupa 21 de ani, o voi face! .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )