Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vedeta din Lost, mama pentru prima data la 37 de ani

Antena3 Antena3,
Vedeta din Lost, mama pentru prima data la 37 de ani

Bucurie pentru o fosta vedeta din Lost. continuă pe Antena3

Am trecut prin infern. Victimele rapitorului din Cleveland vorbesc pentru prima data in public

Trei tinere americane, tinute zece ani in captivitate intr-o casa din Cleveland si eliberate in mai 2013, au vorbit pentru prima data in public, informeaza USA Today. Tinerele Amanda Berry,.

SUA: Un avion fara pilot apunteaza pentru prima data pe un portavion

Premiera in istoria aeronavala: un prototip de avion fara pilot invizibil pe radar, X-47B, a apuntat, miercuri, pentru prima data pe portavionul american USS George W Bush. Avionul, cu o anvergura de 19 metri.

Pentru prima data SUA au fost depasite. Ce tara este acum pe PRIMUL loc in acest clasament

In topul obezitatii mondiale, America era pe primul loc. Numarul persoanelor extrem de grase veneau in mare parte din SUA. insa acum, acest loc, nedorit de nimeni, a fost ocupat de Mexic. Aici, aproximativ 70%.

Rapirile din Cleveland: Cele trei femei sechestrate vorbesc pentru prima data in public (VIDEO)

Cele trei tinere sechestrate in Cleveland si tinute in captivitate timp de zece ani vorbesc petnru prima data in public, potrivit USA Today. Amanda Berry, Gina DeJesus si Michelle Knight apar intr-o.

Presupus autor al atentatului de la Boston, pentru prima data in fata instantei.

Djohar Tarnaev, presupusul autor al dublului atentatului de la Boston, va fi confruntat, miercuri, cu o parte dintre victime, cu ocazia primei infatisari in fata unui judecator, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Audierea este prevazuta sa inceapa la ora locala 15. 30, ora Romaniei). Adolescentul musulman de origine cecena va comparea in fata Tribunalului Federal din Boston nord-estul Statelor Unite), a confirmat o purtatoare de cuvant a procurorului. In timpul acestei infatisari, el va .

UE da in judecata Rusia pentru prima data la Organizatia Mondiala a Comertului. Vezi de ce.

UE a deschis primul proces de pana acum impotriva Rusiei la Organizatia Mondiala a Comertului OMC), contestand o taxa de reciclare impusa pentru autovehiculele importate despre care Uniunea sustine ca este discriminatorie, scrie Financial Times, potrivit Mediafax. Potrivit legislatiei din Rusia, pentru autovehiculele importate trebuie platita o taxa incepand de la 420 de euro, care sa acopere viitoarele costuri cu reciclarea. Oficialii UE sustin ca prin aceasta taxa se acorda un avantaj .

VIDEO Un avion fara pilot apunteaza pentru prima data pe un portavion american

Un prototip de drona invizibila radarelor - X-47B - a apuntat pe port-avionul american USS George HW Bush miercuri, o premiera care a deschis un nou capitol in istoria aeronavala, a anuntat marina militara americana, potrivit AFP.

Pilotul Asiana Airlines ateriza sambata pentru prima data cu un Boeing 777 la San Francisco

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines, care a ratat aterizarea pe aeroportul din San Francisco, ateriza pentru prima data cu un astfel de avion pe acest aeroport, au declarat duminica oficiali din cadrul aviatiei si companiei aeriene, relateaza CBS, in pagina electronica.

Vedeta din NCIS paraseste serialul dupa opt ani

Vesti proaste pentru fanii serialului NCIS.

VIDEO Celebrul turneu Maiden England al grupului IRON MAIDEN este prezentat pentru prima oara in Romania, pe 24 iulie 2013 in Piata Constitutiei

In anii 80, Maiden England a fost considerat unul dintre cele mai reusite turnee ale unui grup heavy metal, turneu ce in 1988 s-a desfasurat la nivel mondial pentru promovarea discului Seventh Son Of A Seventh Son. Anul 2013 readuce in atentie Maiden England, iar concertul din 24 iulie va oferi fanilor Iron Maiden din Romania un show cu totul deosebit dupa ce grupul Iron va ateriza in Romania cu avionul Ed Force One, pilotat chiar de catre solistul vocal al grupului, Bruce Dickinson.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )