Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vedetele care vor deveni mame in acest an

ADPM ADPM,
Vedetele care vor deveni mame in acest an

In acest an, mai multe vedete vor deveni mame si vor trebui sa ia o mica pauza de la cariera. continuă pe ADPM

Mai multe ONG-uri au cerut retragerea proiectelor privind justitia din procedura de urgenta si discutarea lor Parlament

Mai multe organizatii nonguvernamentale au cerut luni, la dezbaterea de la Ministerul Justitiei, retragerea OUG privind gratierea si modificarile codurilor penale, discutarea proiectelor in Parlament, dupa ce vor fi facute studii de impact si.

IMAGINI INCREDIBILE DIN PIATA VICTORIEI. AU iNCEPUT VIOLENTELE. Mai multe persoane, se pare din galeriile de fotbal, arunca cu torte si petarde in jandarmi care riposteaza cu gaze lacrimogene (VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei au degenerat. Mai multe persoane despre care se spune ca ar face parte din galeriile echipelor de fotbal Dinamo si Rapid au inceput sa arunce cu petarde si torte in.

Mai multe cluburi din Sibiu functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. Inspectorii ISU au dat amenzi de peste 11.000 de lei

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu a descoperit, in weekend, mai multe cluburi care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, care au cai de evacuare blocate sau foarte mici, instalatii defecte sau improvizatii. Astfel, au fost date amenzi de peste 11. 000 de lei.

Care sunt vedetele care vor inmana trofee la gala premiilor Oscar 2017

Academia de film americana a anuntat miercuri ca artistii recompensati in categoriile de interpretare la gala Oscar de anul trecut - Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance si Alicia Vikander - se vor afla printre personalitatile care au fost invitate in 2017 sa inmaneze trofee la gala de decernare a acestor distinctii, informeaza revista Variety, citata de News. ro.

Cum sa ajungi foarte popular cu un blog de turism. Promovez calatoriile, in general, si curajul de a porni in cat mai multe aventuri

Iubeste mai mult decat orice sa calatoreasca si are de gand sa ii molipseasca pe cat mai multi cu acest virus. Asa a ajuns sa vrea sa impartaseasca zecilor de mii de cititori de pe blogul sau din experientele trecute, dar si ponturi atent studiate. Oana Grozavu, din Targoviste, face o treaba grozava si poarta in ochi stralucirea fiecarui oras vizitat, incercand sa transmita internautilor atmosfera pe care o simte in fiecare calatorie.

Ofiterii de investigatie din cadrul sectoarelor de politievor avea mai multe competente

Ofiterii de investigatie din cadrul sectoarelor de politie vor avea competenta nu doar sa constate faptele contraventionale, dar si sa le examineze, transmite IPN cu referire un proiect de lege elaborat de MAI, privind modificarea Codului contraventional.

Registrul Comertului elimina mai multe taxe si tarife, incepand de miercuri

Incepand cu data de 1 februarie 2017, ca urmare a intrarii in vigoare a Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe si tarife, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, la registrul comertului nu se vor mai percepe o serie de taxe, se arata intr-un comunicat al Oficiului National al Registrului Comertului.

Procurorul general al Romaniei ii cere oficial Avocatului Poporului sa conteste ordonanta de urgenta la CCR: Guvernul a incalcat mai multe articole din Constitutie

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a trimis miercuri o solicitare catre Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, in care ii cere sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei privind.

ANRE investigheaza mai multe tranzactii de pe bursa de energie

ACTUALIZARE 09:27 Electrica se asteapta la un grad scazut de recuperare a expunerii de la Transenergo, dupa ce furnizorul si-a cerut insolventa Conducerea Electrica se asteapta la un grad scazut de recuperare a expunerii de 36,3 milioane lei aferenta clientului sau Transenergo, firma care si-a cerut insolventa. ---------- Consiliul Concurentiei si ANRE analizeaza tranzactiile dubioase realizate in luna ianuarie, pe bursa de energie OPCOM, ne-au declarat reprezentantii Consiliului Concurentei CC).

Trei turisti s-au ratacit in Muntii Valcan. Au fost gasiti de echipele de salvare dupa mai multe ore de cautari

Echipele Salvamont si ale Jandarmeriei Montane au pornit in cautarea a trei turisti care s-au aventurat in muntii Valcan, dupa ce o tanara a cerut ajutor autoritatilor, afirmand ca insotitorii ei s-au ratacit.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )