Libnet.ro
UNICEF

16:30

A venit IARNA in Capitala. A nins pentru prima data in octombrie, in ultimii 10 ani. Atentionare de vreme rea pana la ora 22

Antena3 Antena3,
A venit IARNA in Capitala. A nins pentru prima data in octombrie, in ultimii 10 ani. Atentionare de vreme rea pana la ora 22

Update 18. 47 - Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de fenomene periculoase imediate, valabila in urmatoarele ore pe arii extinse din Dobrogea. Conform. continuă pe Antena3

A venit iarna in octombrie. Stratul de zapada va ajunge la 10 cm, CNADNR a dat primele sanctiuni. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si 5 judete

In Bucuresti a venit iarna. A mai nins pentru prima data in luna octombrie, in ultimii 10 ani. Meteorologii spun ca stratul de zapada va ajunge la 10 centimetri. CNADNR a dat primele sanctiuni pentru.

Ashley Williams, vedeta din serialul How I Met Your Mother, pentru prima data mamica

Bucurie pentru Ashley Williams. Vedeta din serialul How I Met Your Mother a devenit mamica pentru prima data, dupa ce a adus pe lume un baietel, Gus Williams Dodson, duminica, 19 octombrie.

Faze tari: Cercetatorii au identificat pentru prima data mirosul unei comete; 5 selfie-uri realizate cu cateva clipe inainte de moarte; Hai la Zoo sa mananci caprioarele!

Si-a cumparat o casa si i-a facut o poza din curte. Cand s-a uitat cu atentie a vazut ca cineva o privea de la fereastra. Noua proprietara a unei case din Marea Britanie a trait socul vietii cand a facut o poza locuintei pe care. Profa de 100 de ani nu vrea sa renunte la catedra. Se spune ca niciodata nu-i prea tarziu pentru a invata diverse lucruri. Madeline Scotto are 100 de ani si preda matematica la un liceu din Brooklyn, New York. Elevii ei o numesc.

Prima ninsoare in Bucuresti

Astazi a nins pentru prima data in acest sezon in Capitala. ANM a emis o atentionare de vant, lapovita si ninsoare in sapte judete din sud si sud-est.

Basescu si Ponta, prima data fata in fata in campanie. Presedintele si premierul participa la ceremoniile dedicate Zilei Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc astazi pentru prima data fata in fata de la debutul campaniei electorale. Cei doi participa la manifestarile dedicate Zilei Armatei.

Novak Djokovici a devenit tata pentru prima oara (FOTO)

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului ATP, a devenit tata pentru prima data, informeaza Mediafax. Djokovici a anuntat nasterea primului sau fiu, miercuri, printr-o postare pe o retea de.

Rusia asista pasiva la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiva, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP. Este marele paradox al strategiei presedintelui Vladimir Putin in Ucraina: incercand sa stopeze influenta occidentalilor, seful statului rus, prin anexarea Crimeei si sustinerea separatistilor din regiunile Lugansk si Donetsk, a impins Kievul in bratele Vestului.

Rusia asista pasiv la alegerile din Ucraina, pentru prima oara de la declararea independentei

Rusia asista, pasiv, la alegerea, duminica, a unui nou Parlament al Ucrainei, constienta ca, pentru prima oara de la independenta tarii, in 1991, influenta sa s-a diminuat considerabil, in conditiile in care conflictul din est a intors ochii ucrainenilor spre Vest, scrie AFP.

FNGCIMM: Plafonul suplimentar pentru Prima Casa asigura fonduri pentru inca 5.000 de credite

Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat pentru 5. 000 de potentiali beneficiari pana la sfarsitul anului, potrivit Fondului National pentru Garantarea Creditelor pentru IMM-uri.

Plafonul suplimentar pentru Prima Casa permite acordarea a inca 5.000 de credite

Plafonul suplimentar pentru Prima Casa permite acordarea a inca 5. 000 de credite in acest an, arata Fondul National pentru Garantarea Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM). De la inceputul programului au fost acordate 126. 200 de garantii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )